May 1, 2013

22 Pemisah Kata:

tenku butang said...

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Choki said...

As Salam.

Dh jd poetry blog ke dik? Hehe ;-)

wan niahix said...

letih... letih... hehehe...

kay_are said...

tak bape nak faham? cube nak sampaikan something tapi orang yang nak disampaikan tu tak bape faham ke?

Cik Kay Jue said...

huh?

Sigaret Perisa Kafein said...

Kadang2, harus berhenti sekejap.

ambil nafas. usah buru2. *senyum*

-AsaSiaga-

Dak Fisha said...

Aku lelah. aku lelah. hihihi

boni kacak said...

dan jawapannya adalah... sabar :)

E'in said...

sabar...

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

HeNRieTTa JoSe said...

Do take care yea....moga segalanya akan kembali normal dan bahagia...

~SaL IjOu~ said...

turut tenggelam dlm lelah..tp tetap harus diredah~

Ainsha said...

yeah, saya pun lelah, mahu mencelah, mengadu betapa letih dengan duniawi. Cehhhwahh. Hiks

MaYa MustWany said...

bertenang lah wahai sahabat..

fadh leyanie said...

ajari dia lg supaya faham, jgn lelah. ^^)

Aishah Jahirah said...

lelah nak bagi org faham....mmg lelah kalau yg jenis xpaham tu..

Zehan Ilyana said...

cik teddy ada bakat menulis. :D

teha said...

haishh.. makin puitis kau nie aku tengok.. hahahaha !

Eein Azryn said...

Lelah? Berehatlah. Eh? ^.^

widiea azira said...

nice betul lah ayat kat blog awk ni

senyumSOYA said...

lelah kan?

smogaa lelah yang itu ada hasilnya =")

BlogS Of Hariyanto said...

mumpung masih di bulan syawal, saya ucapkan mohon maaf lahir batin ya sobat, minal aidin wal faidzin...keep happy blogging alwyas,,merdeka :-)