Feb 19, 2015

Permulaan Baru


Assalamualaikum and hello everyone!

Sebelum ni aku cakap akan ada banyak product review kan tapi nak buat macam mana, masa tak mengizinkan dan aku pun dah sambung belajar. Jadi masa memang lebih banyak diluangkan untuk mentelaah pelajaran. cewah yeye je!

Alhamdulillah dah tamat belajar di peringkat diploma sains komputer cuma tak dapat lagi sijil ha. Tak konvo lagi. Tak sabar weh bulan 10! Memang pada mulanya nak sambung degree. Dah dapat direct entry pun tapi dengan izin Allah, hati aku terbuka untuk cuba bidang lain pulak. Aku dengan berdebarnya buat keputusan untuk masuk institut latihan kemahiran pula.

Aku tahu memang ramai akan persoal keputusan aku ni dan memang pun, aku terima banyak betul pertanyaan. Serabut pun ada. Tapi aku tetap pegang pada prinsip aku, aku akan buat benda yang buat aku gembira! Nak cerita lebih-lebih, nanti la pulak. Doakan yang terbaik untuk aku. See ya!

4 Pemisah Kata:

Anonymous said...

institut latihan kemahiran?yg mane satu didie?
*faezah

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

cweet pinky said...

sama lah, CP pun masa belajar 4 tahun kat UPSI dulu, blog ni terbiar jer, terpinggir di bawa angin lalu....

tentang kamu nak masuk institusi kemahiran, bagi CP takde salah pun, nak belajar kan, kat mana2 pun boleh....sebenarnya CP tak setuju kalau belajar refer pada sijil apa, nak kejar title, nak kejar sijil tertinggi, tapi apa pun tak dapat, kosong, kan rugi....

CP sokong orang yang berani macam kamu, and im so impressed with your decision.... fighting !