Aug 13, 2012

Salam Setulus Syawal


Mungkin saja jarak dan waktu tidak seiring
Namun kenangan bersama tetap diingatan
Salam setulus Syawal ku kirim
Moga-moga ukhuwah kita berkekalan 


Saiz diberi kelonggaran asalkan muat untuk dijadikan cover photo.



- Kalau nak join,boleh la like Fanpages kat atas ni.Saja je nak mudahkan korang.hehe
- Sekian.

pss:: Bukan gambar raya,bukan juga gambar penuh sebab aku tak pernah letak gambar penuh.Harap hormat prinsip aku.Untuk keselamatan supaya tidak disalahguna ^,^

pss:: Maaf la blog kite ni kecik,tak muat nak letak saiz original banner tu.hehe

pss:: Takde gambar ketupat dan pelita.Syukurilah kebahagiaan di bakal pagi syawal nanti ^,^

16 Pemisah Kata:

tirahzairi said...

yeayyyy cik dendang join...all da best!!!

Choki said...

Selamat Hari raya Cik Teddy.Tp ingat...Ada saki baki bln Ramadhan lg ni ;-)

amranaiman said...

wah boleh tahan.. thanks join :D

zulhilmi tempoyak said...

contohnya g mn..?? heeee

Afiqah T said...

Selamat Hari Raya Aidilfiti! :D
Maaf Zahir & Batin..

adibahfaizah said...

NICE ! selamat Hari raya :D

Akue Achik said...

salam aidilfitri..tak sabar nak raya..hehe

PotiaCasaDelarossa said...

Good luck dear...

Mohamad Azizi Md Said said...

segmen gapo ni ?

Dimensi Siber said...

Selama kita mula kenal sejak semalam.. adik mintak maaf ye kak..
zahir mahupun batin.. ingatlah orang tersayang :)

fadh leyanie said...

dam dam dum bunyi meriam..salam Aidilfitri :)

si kiut lavender said...

wah...nice one dear..:)

salam lebaran buat kamu..:)

boni kacak said...

gud luck ye awak!! :)

Edy Fee said...

awalnye..all the best yer
slmt hr raya

kay_are said...

lewat dah tapi selamat ari raya maaf zahir dan batin ye =)

Ain Dzaya said...

selamat hari raya zahir..batin simpan tepi dulu ;p