Aug 7, 2012

Cara Baru Tingkatkan Trafik Blog

O CIKTEDDY is presenting to you..hoyeah!


banner
*klik je banner untuk terus ke website*

Bagaimana tingkatkan trafik dengan Asia Fans ini:
1) Klik banner diatas dan register (cuma perlu nama,email dan kata laluan).Dan macam biasa akan ada email verification.Klik dan dah boleh aktif.
2) Korang akan dapat 50 coins secara percuma.
3) Coins tu korang gunakan untuk promote sites korang termasuklah Blog, Twitter, Facebook, Google Plus.
4) Link blog korang akan disenaraikan dalam bloglist Asia Fans, dengan syarat korang buat satu entry mengenai Traffic Exchanger ini.Buat simple2 pun boleh.Contohnya letak banner AF dalam entri.Mudah kan?
5) Untuk dapatkan lebih banyak coins,mudah sangat! Bila dah daftar nanti, klik la pada earn coins.Macam kat bawah ni.Nampak kan? Paling mudah klik je Auto-Surf.Korang akan blogwalking ke blog2 yang sudah ada dalam bloglist sambil dapat coins free.
6) Untuk buktikan keberkesanannya, silalah join sekarang!
Tambahan::Tool ini bukan saja dapat tingkatkan trafik blog malah korang boleh boleh gunakan untuk tambah follower Twitter, likes Facebook Fanpage dan Google Plus.Senang kan ^,^ 
pss:: Wajib join ni! Even untuk busuk.org pun aku tak promote sampai macam ni tau!

Ayuhlah sokong buatan anak Malaysia kita !

69 Pemisah Kata:

Aanuar Jamil said...

nice info ^-^

Anonymous said...

boooooooooooooo tidak seronok

Zul De Alexis said...

wah! first time tengok siti promote sampai cmnie...hehe

Dimensi Siber said...

Mohon belanja nak beli coins...

Chic Na said...

macam best je ni. siap wajib join lg tu cik teddy. huhu..

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, mcm best je. nak join la nnt..hihi

piko ija said...

terbaek...hehe

suweet kiwee said...

waaa best best!!

Telor Power said...

aisey....ini yg lemah ni aku kurang mahir la bab2 gini


meh ajar kan

Syafiq Ajis said...

Ambuihh!! banner tu, tinggi betul.. hahahaha,, bagus2 !! teruskan promote yerr.. Admin dah update coin + Vip dan juga bloglist.. sila semak..hehe
v(n_n)

faiz fakhirin said...

tips menarik, menarik. menarik. autosurf utk blogger.

faiz fakhirin said...

tips menarik, menarik. menarik. autosurf utk blogger.

Phat said...

dtg lawat geng AF Trafik Exchanger

syafiqakarim said...

wpun aku jarang berblogging da
tp tips ni menarik

kay_are said...

semangatnye promote.. betul2 berkesan ke? lame dah aku tak amek tau pasal trafik ni.. penat nak kejar.. huu

Dkna Abza said...

malas betul nak register..gukgukguk

Cendol said...

ohhh tapi cendol krg kefahaman ni.agak membuta buta it jugak.heheh

Nurulee said...

Promote habis ni, hehe. Menarik!

sedutzone said...

heheheh... cam best jer... tapi tau kaco nuff ker??

amy syahiera said...

wahh ! macam best je ,
mudah pulakk tu :D
nice info sys

O CIKTEDDY said...

@sedutzone langsung x kacau..sies!

O CIKTEDDY said...

@Cendol tanye la kite.huhu

O CIKTEDDY said...

@kay_are benar2 brkesan ^^

O CIKTEDDY said...

@Telor Power anytime ^^

bp said...

Wah boleh juga dicoba

E'in said...

nanti akak try okay.. :)

Ash Give said...

ni ilmu info baru ni.. first time jumpa..

Si Matatajam said...

Cam best gak eh...

Gaara said...

boleh cuba ni..:)

afzalsukasuki said...

dah buat gak.tengok kat blog MK Syahir semalam terus buat :D

9n0L4 said...

kuat promote ni. bape percent? hehe.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

serius erk... hmmm kena try ni.

Edy Fee said...

owh mcm tu ke...kne line internet ok boleh la.aku pkai line kmpus.semp[ut

SunnyFunny said...

wahh, macam best je.

tapi takde masa nak buat. huhu

tirahzairi said...

xbuat lg...xsempat..hhuhu

Eein Azryn said...

Best best best. Tapi tak reti sangat la buat benda2 macam ni. Hehe.

eyjalukman said...

wahh , cm best je mende alah ni . tp blog pn jrg hupdate. hewhew

-meeSUPERGIRL- said...

web nih dr oversea ka dr msia neh ??

nurhafizah shaffril said...

bunyi mcm menarik...=)nak join la

HeNRieTTa JoSe said...

baru pertama kali dengar...terima kasih atas perkongsian...

AinsHa=) said...

akak, effect tak dekat nuffnangs? maksud saya, nuff saman tak kalau saya join asia fans?

O CIKTEDDY said...

@-meeSUPERGIRL- 100 % Malaysia ^^

O CIKTEDDY said...

@AinsHa=) tak la..

-meeSUPERGIRL- said...

mee dah teraiii .. yg auto surf tu kan , knp asyik blog yg same je yg di riview? haha . means , org lain yg join pon mybe akn riview blog kite jugak kan ? AWESOME !!

O CIKTEDDY said...

@-meeSUPERGIRL- yela kot =D

boni kacak said...

da daftar da tapi tak jadi apa2.. sedih betul

O CIKTEDDY said...

@boni kacak x jadi apa2 mcm mane tu?

Aishah Jahirah said...

busuk.org pun akak xpenah try...hehee tp ni mcm best je,legitimate kan?

Phat said...

wah join jugak eh hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

Tips yang sangat bermanfaat (^___^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

singgah jap petang ni, ternampak tulisan 'cadbury' kat sidebar kanan, asih.. nak kena pi beli ni.. tingin pulak asanya (^___^)

zhazmi said...

wah.. bagusa la dah join :D

AinsHa=) said...

akak, akak...benda ni dapat duit tak? $_$

O CIKTEDDY said...

@AinsHa=) x kot..

Detective Fiqa said...

err belum buat lagi lahh huhuhu

khairul said...

teringin gak lah nk try join

KorN said...

wahh.. cik teddy promote sakan.. cepat join mane yg belom join

teha said...

kalu aku dh xbz , bole laa join.. hihihi :P

Cikgu Ma said...

nak try jugak..terbaca pasal ni kt blog syahir

Kazen said...

dah byk sgt join benda2 camnie tp hasil xseberapa jugkk...bile tlalu ramai join sume sibuk dup ping post saje...sape yg nk klik?

polo cini GBS

tirahzairi said...

adehhhh...makin ramai yg join...kena join gak ke? malas....help!!!!

syiela said...

mcm best je ada masa nak join juga

BeskuT MeRy said...

naik lif pun laju jugak meningkat. ok mengarut.

BlogS of Hariyanto said...

menarik untuk dicoba..terimakasih kawan sudah berbagi :)

amranaiman said...

jadi x? berkesan?

Syafiq Ajis said...

jemput join contest asiafans.. http://www.manokelpase.com/contest-asiafans/

Syafiq Ajis said...

jemput join contest asiafans.. http://www.manokelpase.com/contest-asiafans/

Ain Dzaya said...

adakah ia berkesan sratuspatplohsmilan peratos?!

AsiaCube said...

AsiaCube boleh menjadi alternatif dan juga menawarkan perkhidmatan servis untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
Lawati: AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube