Jul 22, 2012

Bintang Mimpi

Namanya Dang Kahla, dari Pluto.

Kalau awak sibuk dengan kerja
Curilah sedikit masa buat saya
Kalau awak terlebih masa
Janganlah pulak terlalu memerhati saya

Kalau awak tengok bulan
Jangan lupa bintang di sisi
Andai saja tiada saya pulang
Jumpa saya dalam mimpi

Saat awak tersedar dari lena mimpi
Jangan lupa ucapkan Alhamdulillah
Andai tiada lagi norma ucapan selamat pagi
Tolonglah terima takdir dan ajal Allah

Saya bangga kita pernah jadi kawan, teman rapat, musuh, kawan balik dan sekarang selamanya sahabat.Saya bahagia.Saya harap awak juga begitu (─‿‿─)
pss: Seronok pulak rasa bila ada orang tolong kejut sahur setiap pagi.haha K.

50 Pemisah Kata:

Chic Na said...

bersajak pulak cik teddy ni. ;)

CekbOlat-bOlat said...

curang :(

Encik Atan said...

-___-!



gua nie,xde sape nk kejut...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

SEMPAT JUGA LEEZA PROMOTE ENTRI NI.. well LEEZA suka kan.. hehehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ohh yer promote di FB jew....

akem said...

ni jatuh cinta ke apa ni?

amboi nama baru tu, Dang Kahla.
nice :D

Cendol said...

saya bangga jadi sahabat maya awak cik tedddy..hihihikk boleh gitu?
slmt berbuke! =)

Rapunzeel Cikilolo said...

teman gaduh pun seronok. selamat malam.

Aida Omar said...

ea saya pun begitu ^^

P#eoniX said...

semoga berkekalan yek hendaknya...heheheh....slamat pose!!kui...kui..kui...

Leeya Hezlin said...

pandainya dia bermadah..
best la jadi orang kreatif ni..

wah,ada orang tolong kejut sahur..
siapa itu..hehe.. :)

shahrazali said...

dulu abg shah hari2 call kawan utk kejutkan dia bangun sahur tau..hehe..

selamat berpuasa cik.....

Telor Power said...

jgn sedih2 dibulan mulia ni


selamat menjalani ibadah di bulan ramadhan ni

piko pink said...

slmt menunaikan ibadah pose..

Apple said...

Andai takdir kita dijauhkan
Mohon jangan lupa persahabatan
Andai jodoh kita dipertemukan
Mohon jangan ditengah jalan (mcm kat gmbr)<--tkt keta laju lalu.

Walau jauh dimata teman
Hati tetap merindui kawan
Sahur nanti SMS cik teddy tolong kejutkan
Dia ada kat hujung talian

Sy juga hingga kini menggunakan khidmat kawan tuk kejutkan sahur. harhar.. bijak sungguh.

faiz fakhirin said...

Teddy yg really puitis..

Selamat Menyambut Ramadhan

tirahzairi said...

sy juga,,,eh, tetibe,,,hihi

#selamat berpuasa

Boni Kacak said...

ada je puisi dia kan??heehehe

KorN said...

best lah gurindam cik teddy.. kreatip dan penuh makna... rase nak copy letak dalam entry...

kay_are said...

puitis itu perlu kan? =) sape lak nak kejut aku sahur? @.@

Aishah Jahirah said...

mcm sedih je pulak...slmt menjalani ibadah puasa..:)

HeNRieTTa JoSe said...

Salam Ramadhan....

afzalsukasuki said...

bangun2 sahur :P

ain dzaya said...

untungla ada member yg kita suka camtu..dalam jangka masa yg lama..sobbbsss...
Ah Lan Wa Sahlan Ya Ramadhan ♥

khairul said...

berbuka apa rini Siti ?

Semut Senyum said...

madah2 pun cik teddy ni ye.. tak pe.. menarik jugak membaca ni... moga hubungan kalian diberkati sampai syurga.. aminnn

amranaiman said...

kalau awk mkn jgn lupe sy berpuasa :D hehe

Cik Kay Jue said...

begitu sajaknya.. wah2... hehe..

bestnyer ada org kejut.. tak yah kunci jam kan?>_<

E'in said...

semoga ade sinar bahagia.. :)

Edy Fee said...

suka rangkap kedua-- coz tgah alami.uhuh

Edy Fee said...

eh silap..verse 1

Edy Fee said...

eh silap..verse 1

onie said...

alololo,sweetnya dia dgn roomate dia :D

sedutzone said...

seronok ek ada org tolong kejut sahur/? lagi seronok kalu ada org tolong masakkan untuk sahur... ahakz...

eyjalukman said...

heheh best plak ad org kejut sahur pagi eh . bila kita nk merasa plak org kejut. haha

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

dah 4hari dah posa... hahai.. sepat je kan masa berlalu (T___T) moga kita mendapat keberkatan ramadhan.. amin

ஜ miss klanika ஜ said...

semoga persahabatannya ini berkekalan yep!!

Juliet_iRa~" said...

siapa y tukang kejut tu.......

ehem2 ke?hehehe :p

kemain ea skarang..ahha

Mizz ErMa said...

hehe..tau xpe..tapi masa sy study dulu, budak2 bilik jenis yang xsuke bersahur sgt..=(

zanairin said...

cik teddy!! novel dah bersambung!!:3

Muar said...

cik teddy jiwang ohh ~ haha

Boni Kacak said...

wah.. siapakah beliau ini?? bertuahnya beliau

~SaL IjOu~ said...

Salam Ramadhan kembali,cik Teddy~ =)

Noraim said...

selamat berpuasa cik :)

siapakah gerangan yg kejut sahur tu? hee.

O CIKTEDDY said...

@Encik Atan bagi la no lu..wa call tiap2 pagi nanti ^^

O CIKTEDDY said...

@akem
dah lama terjatuh smpai xleh nak bangun lagi ni ha.hewhew

O CIKTEDDY said...

@Cendol boleh2..haha

Anonymous said...

It appears to me that this web site doesnt load up on a Motorola Droid. Are other folks getting the exact same issue? I enjoy this blog and dont want to have to skip it whenever Im away from my computer.

9n0L4 said...

sape yg kejut kan tuuuuuu. hee. :)

Kazen said...

nie sajak dari mane nie? macam penah tgok nie hahaha