Jul 17, 2012

Bebas Di Angkasa

petang-petang bersenam..sangat la.*tipu*

Aku yang sedang bebas di angkasa terperangkap dalam rasa.
Rasa yang agak aneh, juga bahagia berada di dada.
Dulu aku yang asing menghindar pergi selesa.
Gembira disini tak sama gembira disana.
Ya disana lebih bahagia namun disini apa kurangnya.
Mahu tahu cerita selanjutnya?
Tak usah, kerna pasti kau bosan dan mula menghembus hela.
Yang pasti, doakan aku supaya tak pernah berputus asa.
Juga ingat daku dalam doa-doamu pada Yang Esa.



pss : Aku sangat anti dengan orang yang suka cakap melulu.Sape kata aku homesick? Never ok!
pss : Penatlah curi masa nak update blog.Jom sembang kat Twitter? ^_^

47 Pemisah Kata:

hairy said...

yeahhh!!! ada juga menaip..haha...

Afiqah T said...

Wa.. Bangga nampak jadi UMP-ians :D

Mr.She said...

homesick eh..? eheh :p

ok, jgn pernah berputus asa ye! :)

Shafuan Kechik said...

koi dok paham -_-"

Chic Na said...

bz ngan study ke cik teddy? :)

Aishah Jahirah said...

awat muka tutup.hehee
selamat menyambut ramadhan cik teddy...salah silap akak minta maaf...;)

kay_are said...

Kalau nak cite, leh cite.. xnak cite pun takpe.. janji ko bahgia kan? =) lastly..

homesick homesick homesick homesick homesick =P

eyjalukman said...

insyaAllah doa sntiasa ad :)

hehe lg pun ap slhnye homesick,kita rndu family kan , bgos tu :)

Alieza Dayasari said...

i like ... ayat2 yg puitis...

HeNRieTTa JoSe said...

Biasa la....ramai yang suka buat andaian....

ஜ miss klanika ஜ said...

jgn homesick-homesick. tak cool . doaku ke kamu, jgn mudah putus asa ye

ABU said...

semoga yg terbaik untukmu.. emm aku homesick dow.. rindu sngt2 kampung halaman uh...

zanairin said...

cerita Nazrul & Larissa kini kembali.. dah 2 kali sambungan dah pun.. tapi kali nie kita menyusuri kembali kenangan yang membuatkan larissa serik bercinta..anyway, thanks for the support ya.. ^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/07/cerita-cinta-aku-dia-2.html

Noraim said...

aloh, busy sgt ke sampai tak update? huhu.

hidup uni ni kena hayati baru best! :)

jgn cepat putus asa ye!

Boni Kacak said...

ini adalah satu sajak ke puisi? tapi isi dia sangt menarik.. luahan hati awak ye?

sedutzone said...

tak suka cakap melulu... tapi suka tengok citer Anna Lulu... ahakz...

Encik Atan said...

melihat pd tajuk aku da tau,yg ko mmg alien...haha

nn lylyn said...

nape dik ? ^^

amranaiman said...

jom2 add sy d twitter :)

Cendol said...

sabo ye.never give up! homesick tu penyakit yg ah susaaahhhh nk ubat jgk !

O CIKTEDDY said...

@Mr.She taklah.....uhuk

O CIKTEDDY said...

@Chic Na takde la busy pon cuma...........MALAS UPDATE!hihi

O CIKTEDDY said...

@Boni Kacak semua dlm blog ini ditulis dari hati n jiwa plg dalam.ahaha

O CIKTEDDY said...

@nn lylyn entah.haha

KorN said...

korn buka twitter sbulan skali jer... huhuhuhu

Aida Omar said...

adakah cik teddy sedang merindui cik aida? ahakz.. lari tajuk.. mesti bz kan sekarang jadi student.. belajar rerajin ea.

Leeya Hezlin said...

doakan untuk saya juga..
beberapa hari lagi nak puasa dah..
semoga ramadhan kali ini akan lebih baik.. :)

akem said...

ok2 awk tak homesick!


*takut*

amy syahiera said...

wahh ! comel face yg melekat kat muke sys tu :D
bersenam sambil bawak beg ? apakah ? hehe . jom sembang kat twitter !

Mizz ErMa said...

sabarlah duhai hati~ eh, tetiba? hik3..untungah cik teddy ada twitter~ T..T

~SaL IjOu~ said...

p/s: akak akan kembali hujung tahun nnt.jaga diri ya syg~

Apple said...

o cik teddy, semoga segalanya baik. lagi2 skrg ni masa semakin memboringkan. huhu..

Telor Power said...

peeeewiiiiit

hati sudah berbunga mekar sekarang ni.

E'in said...

alolo.. awat conteng mukenye tu? selamat menyambut bulan ramadhan dik.. :)

psst jom kite twit2.. ;p

cik ika said...

study at ump ye??? sme la gn ika..

BlogS of Hariyanto said...

semoga benar bisa bebas di angkasa lepas dari segala beban dosa..selamat menyambut bulan suci Ramadhan..mohon maaf lahir dan batin :)

fadh leyanie said...

jangan berputus asa dan yaki lah pada diri yearggh,:P

teha said...

ololo.. homesick lettew.. hhahahaha !

Nurulee said...

Uhuks, Kita takda twitter =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/time-off-for-le-stomach.html

Rulita.park said...

apa kabar cik teddy ? :D hehe lama gak lihat kamu xixxiixi apa aku aja yang ketinggalan?wkwk :D selamat menunaikan ibadah puasa,mohon maaf lahir batin :)

AinsHa=) said...

Apekah? tak berapa nak paham? Hihhihi

Juliet_iRa~" said...

eh2 nape tutup muka tu..:p

salam ramadhan dik ...:)

CikZaitul said...

selamat berposa..
jeng jeng jeng..
mesej akk lain kan..
kekekek
otak dah blur .. :)

CikZaitul said...

selamat berpose..

terrer jugak ang ea..tau batas-batas aurat :)

Edy Fee said...

awat muka mcm tu.hehehe

salam ramdhan
jemput join n promote
http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html

budi os 19 said...

Salam kenal...selamat berpuasa :)

9n0L4 said...

awat tutup muke tu? hehe.