Aug 31, 2011

Jatuh Cinta Di Hari Raya~

jatuh cinta di hari raya...lirik lagu raya Yuna.Tak best la lagu tu.Kenapa aku rasa Yuna makin lama makin gedik?Okeh aku tahu people change tapi aku lagi suka Yuna yang dulu.Yuna Zarai dengan lagu Dan Sebenarnya.Cool bersahaja dan kurang make up..Sekarang?agak menakutkan..'tapi dia ada yang suka pe..'
-aku suka masa ni-

sekarang
-apakah ini?-

Tengok,aku dah lari tajuk.Bukan nak cakap pasal Yuna la..
Sebenarnya aku memang dah jatuh cinta.Tapi dia bukan manusia malah bukan haiwan, juga bukan tumbuhan
jadi apakah ia? JAWA! Apakah itu?It's simple man,girls..why think hard? Bahasa jawa.Kenapa?Sebab aku rasa bahasa tu unik.Uniknya bahasa itu membuatkan aku jatuh cinta kepadanya.Aku sekarang tengah usha uncle google pasal jawa2 ni semua..aku rasa belajar jawa cool la..Okeh,selamat jalan..

Notenota: Baru sudah jamu BBQ..yum2!

13 Pemisah Kata:

Freaky said...

hehe freaky memang x suka yuna.. :D

CIK PARO! said...

best blaja bahasa jawa..

Dea Bianglala said...

setuju... with u :)
People change... lingkungan baru akan menciptakan manusia baru pula..
selamat hari raya,, :)

Dea Bianglala said...

setuju... with u :)
People change... lingkungan baru akan menciptakan manusia baru pula..
selamat hari raya,, :)

kim heeruul said...

waras kok..?
hehe...nie je yg gua tahu..^^

sergeant keroro said...

dia makin teruk. entah pape. well, popularity kills people

Cik Siti Aziz said...

freaky: tahu,pernh bce entri freaky psal yuna..huhu

cik paro: tu ar pasai

Cik Siti Aziz said...

dea: thanks,slmt ari rayer jugak

kim: ape mksud tu?

keroro: mybe..huhu

Bell said...

bell org jawa..hahaa...kita ckp pun kdg lain mcm apatah lagi klu dgar org ckp..boleh terkebil2 mata..ngeh2...

kim heeruul said...

maksud dia sihat ke?

Cik Siti Aziz said...

bell: wah...boleh la bljr ngn bell^^

kim: owh..da tau dh skrg..hihi

farah najwa said...

hhehehehhe..ok2..btul tu bhse jawa tu unik sbnrnye...menarik law kte blajr bhse tu..=)

Cik Siti Aziz said...

farah:hihi..thanks krn stuju dgn sy..