Aug 11, 2011

11 Pemisah Kata:

My Name is Mar said...

Sheila on 7!

Jom join segmen!

Freaky said...

lalalala best gak layan :D

diana said...

wah..meriahnya blog kamu..heheheh..
boleh komen eik..

pertama sekali cer baca entry akak yang ini..

http://www.dianarashid.com/2011/08/pesanan-yang-tak-perlu-ada-di-blog-kita.html

yang kedua kamu punye background post title tu buat tajuk entry tenggelam..akak sendiri tak boleh baca apa tajuk entry kamu.

yang ke tiga sebaiknya buang buih2 yang bergerak tu..klik sini untuk tengok pandangan kawan2 tentang ini..

http://wancikgumuzik.blogspot.com/2011/08/iisshhhkkk-apa-kejadahnya-cursor-salji.html

yang ke empat:warna background post dan warna bacground blog biar berbeza.nampak macam serabut sikit guna template ni.

tu je..terima kasih sebab bagi peluang untuk pembaca macam akak bagi pendapat..:)

diana said...

ha,.ok dah ni..
lepas ni try buat kotak2 untuk sidebar..'
bagi dia nampak lebih tersusun..
kalau semua kat sidebar duduk dalam kotak nampak kemas kan..
nak buat ni tutorial nya..

http://princessqish.blogspot.com/2010/12/tutorial-buat-kotak-pada-sidebar.html

iMBobo said...

happynya cik teddy! jom p bazar hehe

Firdaus said...

ni sebab happy or tension nih?? hehe.. :B

Cik Teddy said...

Mar: that's right..hihi

freaky: huhu..hiho

diana: thanks sesangat kak diana^^

iMBobo: hepi sementara..hihi

firdaus: dua2 ada..hihi

KimiCnoL said...

tak da video ke awak nyanyi ;p
hukum letak gambar makanan time ramadhan?

Cik Teddy said...

hihi..xde la kimicnol.

Cik tikah said...

olololol.... comel je katun tuh nari2. hehe...

khairul said...

cute jugak blog ni