Mar 21, 2012

75 Pemisah Kata:

amy syahiera said...

tahniah sys :D

Azlan Strider said...

bagus laa kalau tak gagal..Ingat laa keputusan SPM bukan penentu masa depan yang cerah..hehehe

Regards,
-Strider-

Mizz ErMa said...

lorr..awat x habaq cik teddy dapat bape a, kalo more than 5a macam adik sy, boleh ler sy bg hadiah walaupun tak seberapa..hehe

ghost writer said...

biasalah SPM - Soalan Paling Mudah. hihi

Haruno Hana 하나 said...

laaaa... cik teddy sama umur ngan hana? ingatkan dh masuk U :3

Ana Farhana said...

ecehhhh~ tahniah! teruskan perjuangan ! :))

shahrazali said...

bagus lah....
tahniah....
dari abang shah....

BlogS of Hariyanto said...

nice post :)

anNaqia said...

papepun tahniah! :)

Mr.She said...

haha. comel je pantunLah. rase nak gelak jugakLah :D

Juliet_iRa~" said...

tahniahhhhhhhh :D

puisi ke tu?heeee..

lepas ni blh fikir langkah seterusnya...:)

♥e'in♥ said...

tahniah! janji dh wat yg terbaik kan.. :)

MawardiYunus said...

tahniah lah ye :)

JR said...

Keputusan SPM tak akan menyebabkan dunia kiamat esok hari. Apapun kita tlh melakukan yg terbaik...

Aida Omar said...

kira berbaloi dengan usaha la nie eh? Alhamdulillah.. tahniah dear.

L said...

huhu, belajar dari yg lepas... jgn menyesal... manusia sentiasa menyesal diakhirnya...

jom tambah ilmu..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

eva said...

congrats dear.. naper tutup muka mcm tu.. tetap comelll!!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dah pk hala tuju? jadi cikgu pn ok :)

dear yayah said...

bak kata commentor2 penasihat di atas, ayat akak pn same je.. SPM bukan penentu segala.. lps ni, tetapkan btol2 matlamat hidup.. insyaAllah, usaha gigih dipandang Allah.. x gitu? :) by the way, congrats

♪ cik katak ♪ said...

whatever pon tahniah..

perjalanan masih panjang..
kita tak pernah berhenti belajar dan menghadapi ujian selagi masih bernyawa betul kan?

suzie rahman said...

salam cikteddy.taniah taw. selamat mnyambung ke peringkat seterus yg lbh mncabar.:)

Boni JLL3 said...

tahniah k..semoga pasni terus sukses dalam hidup awak yer..amin...

Akue Achik said...

tahniah! :))

yg pnting lulus..^^

Cik Rose Cute said...

Tak per...usaha lagi cik teddy...Dah buat yg terbaikkan...

Ckin Kembaq said...

baru pas spm rupanya..hehe slmt menempuh alam lain pulak naa pasni.. ^_^

MaYa MustWany said...

tahniah..hoyeh2

khairul said...

tahniah dan syabas dr abg

Ejam said...

xde gagal? tahniah...

t boleh apply pilot pula.. :D

Teenager Housemaid said...

congratulation cik teddy! :DDD

moga terus berjaya dan kekal cemerlang.>:DD

p/s: nak tau result boleh? teehee~

wan niahix said...

tahniah dinda... hehe... ^_^

Ezad Skytech said...

btw...congrats ye...(,^^)

AinsHa=) said...

tahniah dah dapat result spm :]

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah....ALHAMDULILLAH utk yang cemerlang...klu yang credit pown dah bagus dah....rezeki ALLAH bagi....

Nana said...

hah hah..berapa berapa?Berapa A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L??ahhaha

Anyyss Shuhaimi said...

tahniah! nak sambung belajar ke pasni?

semutsengal said...

tahniah adik espiem ?!

-Incek Fik- said...

Tahniah dik kerana berjaya mendapat result yang cemerlang..

Ingat, masih jauh lagi ranjau yang adik kena lalui.. jadikan kejayaan yang dicapai sebagai batu loncatan untuk membakar semangat adik menuntut ilmu sampai ke liang lahad..

InsyaAllah :)

teha said...

ape pon congrats :)

C i k P i p i T e m b a m said...

ehem.. kita dah tau. hehe tahniahh

Zakaria's daughter said...

ngehh.
tahniah lah teddyyyy :')

Anak Tabuan Comot said...

tahniah jgk!

Aine Ainun said...

Cik teddy...tahniah...apapun result, da usaha kan;)

teruskan lagi shga kemanara gading ye;)

Woofer Storm said...

thniah tau^^

soooooour said...

skrg x jd dak sek da...hahahaha..

~SaL IjOu~ said...

selamat maju jaya utk peringkat seterusnya~ ^^

p/s: utk pengetahuan kamu, penjawat awam yg baru berkhidmat gajinya akan kene hold lebih kurang 3 bulan..3 bulan lepas tu akan dpt sekaligus..jd sementara tu kenela ikat perut n buat loan ngn pama dulu~ ;p

miranadia said...

tahniah lah
tapi spm bukan penghujung
masih ada ujian mendatang
berusahalah!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

syafiqakarim said...

apa apa pun,alhamdulillah,
da lepas 1 lg peringkat.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

tahniah lah (^___^)
debaran sudah habis lah (^___^)
hohohoh lah (^___^)

Cik Pensil said...

tahniah :)

lah2 je, belakang :)

NOOR FATIN said...

tahniah dik! ^_^

Cik Puan Muda Umi said...

tahniah cik teddy..;)

cik Kartun said...

c0ngrats.. lek jerr.. dah wat yg terbaik kn :)

Juliet_iRa~" said...

heeeee..tahniah lagi dan lagi..;p

pss : akk tau pelekat tu comel sbb tu akk buat..ahha

Wafa Irdina said...

congrats yaaa
xterlmabata n
t mitak jd cekgu naa
cam ain
hahaha
:D

Liza Razak said...

congrats..mesti lepas nk apply ipta ni :)

Cik tikah said...

apa apa pun, tahniah yer cik teddy :)

faiz fakhirin said...

Cikkkk...apa crita??

CekbOlat-bOlat said...

tak aciii ! bagitahu la kat kembarmu jugak XD

Noraim said...

tahniah dik! :)

jgn risau kalau tak kena target. insyaAllah ade hikmah disebalik tu :)

Cik Chokie said...

Tahniah kak sebab ada cemerlang . mesti cemerlang tertinggikan ? :) pape pun miza doakan akak akan berjaya di dunia dan di akhirat. amin.

chemay said...

tahniah dear!
<3

yad'z said...

tahniah ea.. =)

acan ketot said...

x cemerlang pown x pew..
asal ade usahe...

say to easy=) said...

Tahniah yeah:)

Shaznina Sofia said...

ape2 keputusannya pon.. tahniah awak.. :)

Cik Itam said...

anyway,congrate;)

Nora Karim said...

oooo tahniah... tahniah... Moga lebih cemerlang selepas ni... Amin...

Detective Fiqa said...

woww thniah yeee :)
hehehe Alhamdulillah lulus

Ejam said...

mak aish. ni orang yang comment ke. orang yang lalu je ni? ramainye... :)

Princess Nusy said...

spm bkn sgala2nya..all the best in future! =)

biela bell said...

Bersyukur je la kn dik.
P'jalanan pnjg lg :

nurul-rasya said...

whatever your result is, congrats

Saddila said...

tahniah sayang :)

enaceknot said...

Hey ape ape pun thniah yer . :) * smile kecomelan