Mar 30, 2012

Sepetang Bersama Yang Disayang ♥

Assalamualaikum~
Amaran :: Ini adalah entri penuh gambar ♥

Kelmarin,30 Mac 2012 telah berlansung pertemuan antara yang menyayang dan disayang di Lagun Kuala Ibai,Terengganu.Cett! Dah macam artikel la plak..Bahasa senangnyanya,kelmarin aku pergi reunion (budak2 3A,4A,5A-Legend of SMK Tengku Lela Segara)..awesome!
*sila scroll..hehe*
Perempuan-Bila dah berjumpa banyak la ceritanya-

-Tugas aku tukang tuang air eh?Nah tuang sendiri !-

-Melayan kerenah anak-anak nak cuci tangan-

-Dapur dah mula berasap.Yang perempuan minum air sampai perut kembung-

 
-Pakar BBQ depa nih-

-Tak tahu sape nak makan ni-


-Bila wanita mula bekerja..huhu-

-Anak-anak makan leklok ye...-

Masa ni aku ditikam dengan pisau kek.Kotor baju shaye tau! *sambil diperhatikan yang lain,adeh malu*





Dah la tu makan,masa untuk bergambar bersama pulak...

-Asyik aku je yang tolong cucikan tangan dieorang.Adeh -


-Perjalanan untuk mencari latar belakang tercantik sambil berpegangan tangan-


-Nak bergambar pun kelam-kabut budak2 ni.haha..-

-Siap sedia..1 2 3 action! -

-Masa untuk pulang.Kutip la apa yang patut.hehe-



-Aktiviti mencuri sotong mentah.hahaha-

-Wuuu..mesti aku akan rindu saat ni-

::: Ada beberapa orang yang tak dapat join,mungkin jodoh kita di lain hari.
::: Semua gambar ni aku cilok dari Fb kawan aku daa..hehe
::: Bak kata kawan aku, Semoga Ukhwah Kita Sampai Syurga ^_^
::: Rasanya korang dah boleh agak kot yang mana satu aku daripada penerangan kat gambar2 tu.hehe *pink belang* <~cakap jugak =,=

66 Pemisah Kata:

LaLa mhdnor said...

best kan jumpa kawan2 lama yg dah lama x jumpa, haha

Rokiah Wandah said...

wah bestnya reunionnnnnnnnnnn !

Selendang Merah said...

bestnya....teringat dekat kawan2 zaman sekolah dulu2 kalau di beri kesempatan nak jugak..bersama mereka.

semutsengal said...

penat skrol mouse. HAHAHAHAHAH

Aine Ainun said...

Bestkan.....jumpa kwn lama;)

Suraya Aris said...

kadang-kadang segan nak g reunion sebab dah lama tak jumpa kan. takut kekok nak borak nanti. heheh

MawardiYunus said...

wa bestnya... knapa x ajak saya sekali,, ngeeeeeeeeeeeee

Saddila said...

awrrr bestnya, cikteddy bg dila idea laa :) nak buat bbq dengan kawan lama laa :))

Mr.She said...

yg mne 1 cik teddy? :P

*xde kerajinan nk update :O

shahrazali said...

ada bertemu jodoh x cik teddy????sllu nya org kalau gi reunion,,msti ada yang merisik-risik...hehehe...

first time nampak gmbr penuh cik teddy walaupun x berapa jelas..hehehe...

Rasyidah Waheeda. said...

bestnya jumpa kengkawan. rindu kawan time skolah rendah lah pulak :(

Syarafi[skyforce331] said...

cik teddy yang mana satu...hehe...mesti best arr kalau reunion cmniiii

Aqiim said...

wahhh bestnyaaaaaaaaaaaa!

chemay said...

rindunya nak jumpa kawan2 masa sekolah rendah duluuu
T___T

Cik Rose Cute said...

Cik teddy yang pink belang hihihi...rajin betul tolong basuh tangan kawan-kawan...hehehe

wan niahix said...

best nye... ^_^

Siti Rohaida said...

seronok kan dapat kumpul sekeluarga..
memang happening..:)have fun

JR said...

Pasti ramai yg teringin nak re-union, tapi seringkali tak berkesempatan...

sis92 said...

bestnya, jeles2 huhu

Ayie Abas said...

cantik tempat pertemuan nya cik teddy...dekat pantai...wahhh... :D

-SUPERGIRL- said...

buat reunion ehh . bestnyee . lame dh tak jmp kwn skolahh :((

http://supergirlshortstory.blogspot.com/

Choki said...

Best nye buat reunion.Rindu zaman2 muda dulu (Mcm laaaa dh tua sgt skrg.haha) geng saya plan nk buat tp saya x leh gi sbb kena gi UK >.<"

anNaqia said...

'legend of SMK Tengku Lela Segara'

awesome! :P

khairul said...

sekali sekala reunion best kan

MISS IMAKASIHDANI said...

best sgt!! rindu kwn2 sekolah T^T

Cik Puan Muda Umi said...

bestnya reunion..
*tetiba teringat kawan skolah dulu..;(

Ckin Kembaq said...

sronoknya..bilalh dapt nk jumpa lagi mcm ni.. huhu

Aida Omar said...

memang best kan kalau dapat reunion, jarang2 jumpa sekali jumpa havoc gitu :)

eva said...

yeay!! bj sama!! hehehe.. sronok buat reunion.. teringin nak buat jugak tap ramai sgt pegi merantau jauh2 huuhu

Zakaria's daughter said...

reunion gitteww.
wa pung nak wt cm gini.
tp mcm bese mct due tige kerat jeh dtg,
wa pung mmc tuh, wa tukang organise tp wa sndiir xdtg.
cis

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

rindu plak kwn2 blog yang lain :D

Cikgu Ma said...

ptut mcm kenai ja tempat ni...kuala ibai..hehe...student unisza ke? akak kusza dulu ^_^

Shaznina Sofia said...

cantik laa tempat nih..
lagi 1 best klo dpt jmpe kwn2 balik kn..

kay_are said...

memang best r dapat wat reunion camni.. tak yah cakap, mesti r yang banyak interframe tu tuan nye blog =P

C i k P i p i T e m b a m said...

wahh untunglaa dpt jmpa mmber... huhu. best tu bbq.. lepas ni nk try buat la.. lawo lahh cik teddy nie. wewiittttt ! haha :p

Akue Achik said...

errrr..msh konpius cik teddy yg mna satu..huhu

mesti best kan? :)

Noraim said...

wahhhh mcm happy family dah. hehe.

best kan dpt reunion ramia2. teringt zaman sekolah dulu. huhu.

cha zainol said...

amanya tak lepak dengan kawan kawan. jelesnya aku.

Azlan Strider said...

wah...cam meriah jer..gath nie..hehhee

Regards,
-Strider-

NOOR FATIN said...

tempat2 kat tganu mmg cantik2 kan! hee

dah 6 tahun tinggalkan sekolah menengah, xpenah lagi diorang buat reunion. hehehe tapi tu la, saya kat ganu, dok sini skrg, dlu sekolah kat KL, kalau diorang buat reunion mst xleh nak pi. huk huk

yad'z said...

wahhh.. sangatt besttt nyee reunionnn.. huhuhu

Teenager Housemaid said...

dah lama tak gath macam ni..washaha

MaYa MustWany said...

alaahai..tgk entry ni trus rindu kat kawan2 skolah dulu. keep in touch kat fb je,nak wat reunion masing2 jauh.alahai

Puan Besar Shag Yahaya said...

Lokasi cantik kot! :D

anisalya said...

berkawan biar la selamanya.

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya jumpa kwn2..snok aje rasa..

BlogS of Hariyanto said...

senangnya bisa berkumpul kawan-kawan dan wisata, party, makan bersama..alhamdulillah :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

bes~ (^_____^)

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye reunion....hehehe...

L said...

sonoknyer dapat jumpa kawan lama.=)

jom tambah ilmu sikit=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html

Rulita.park said...

senangnya reunian hehehhe :)

Rulita.park said...

senangnya reunian hehehhe :)

alya_sygs said...

wahhh... bestnyaaa reunion...

Mizz ErMa said...

wah, ramainye yg join..meriah gitu~ sy ritu, 4 org aje yg join tau..sedih tol..kui3,

Miss Purple Ungu said...

meriahnya reunion dia hehe :)

Juliet_iRa~" said...

gathering mmg seronok!heee

missing the old times..wuuu

si kiut lavender said...

alah..apsal xdizoomkan saja pic tuh...hehehehhe


bestnya reunion..kita nih tatawlah bila..hehehehhee

Ezad Skytech said...

best tu jumpa member2 lama...hee...sy pun baru je join reunion weekend lepas...hee~

Cik Sweet Pea said...

Syoknya REUNIONNNNNN!!!

faiz fakhirin said...

bestnya mkn ikan bakar...

p/s: makin comel blog cik skang...nmpk lebih kemas...

teha said...

syok nyee.. aku bila laa pulak nk wat cam gini jugak.. hahahha !

ghost writer said...

sesi makan-makan yang best. :)

Anyyss Shuhaimi said...

dah lama ta jumpa kawan lama.

AinsHa=) said...

wah reunion, konfirm la meriah...aish, tak sabar lak turn saya..hehe

Boni JLL3 said...

aik..mana gambar saya??? pelik ni.hahaha

Liza Razak said...

bestnye ade gathering mcm ni..terboikk !!