Nov 12, 2011

Doakan Aku

Esok aku dah mula exam SPM.Dah aku taknak cakap banyak..Sesape yang tersinggah ke blog aku ni,maklum la dengan keadaan aku ni kan.Jadi,kalau boleh tolong la doakan aku ye..
      
dear blog,sorry coz I will leave you about 3 weeks..see ya!huk3 
okeh this is how it's ended
gambar diatas tiada motif.harap maklum.

16 Pemisah Kata:

Falcoa wa ! said...

buat yang paling terbaik...diharap bertenang didewan peperiksaan...jangan gelabah...bertawakal dan berserah kepada yang maha esa...

Pendamba Mawar said...

fokus taw.jgan duk pikir ke lain.:)

Kacang Peace said...

good luckkk.....

Syuhada said...

semoga berjaya...;D

Mia Liana said...

good luck ya... jangan tensen2. kena tenang jawab paper nanti. all the best!

bersama kak Es said...

banyakkan selawat..jawab dengan tenang. All the best

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

kim heeruul said...

gud luck..
Jgn mudah tertekan bila kwn2 lain amek kertas jawapan bnyk2.dorang cuma nak psyco je tu..Focus & dont give up..Chaiyok2.^^

eyqa amin said...

go0dluvk dear :))

khairul said...

good luck dear..abg doakan yg terbaek buat Siti

cerita best said...

pakjoe doa kn agar tuan blog niee lulus dlm semua mata pelajaran....ya allah bg la bg la semua yg exam spm lulus dlm semua mta pelajaran amin

Eena Arrina said...

folow ena.ada hadiah utk new folower :P

Edy Fee said...

all the best

Ana Farhana said...

all the best! :) spm is the most important thing,gambrn for ur future :)

najmi^^ said...

all the besh eh >.<

fiQ'Ra said...

Allah sntiasa brsama kamu, moga selamat semua ;)