May 5, 2011

mencari

Assalamualaikum^_^

apa khabar semua?harap sihat2 la belake yep!
emm..saya taknak cakap banyak2..cuma nak bagitau yang saya masih mencari blog2 atau site2 berkonsepkan Islam..
saya dah ada banyak sumber2 sebegitu namun saya masih mencari..hihi
di kesempatan ini juga saya memohon maaf kepada tuan punya blog2 tertentu yang menjemput saya untuk mengikuti blog2 korang..
saya tak bermaksud untuk sombong tapi kalau boleh saya nak follow blog or site yang boleh beri saya ilmu..saya ada ziarah blog korang tau!bukan tak jenguk langsung..
maaf,bukan saya nak cakap blog korang tak bermanfaat..
setiap bloggers ada hak masing2 untuk tulis apa yang korang nak..tu saya hormati..
kepada followers blog ni yang ada sumber tentang blog2 yang bermanfaat,silalah suggestkan kepada saya ok?
sekian,terima kasih^_^

4 Pemisah Kata:

mykhalis said...

terima kash sudi komen di blog merapu Khalis

Cik Teddy said...

same2 pakcik khalis..^_^

mOon jOhari said...

mOon cadangkan kenal2 la dengan cikbidadari...ke dh kenal?
http://bidadari7syurga.blogspot.com/

mOon jOhari said...

blOg ni pn ok

http://koding-kn.blogspot.com/