Oct 28, 2011

Another Questions To Me~

Lagi soalan dari game 11 soalan tu..kali ni nak jawab soalan dari budak comel yang rongak ni plak..


1-suka aku x?? haaa...baik korang jujur! :p
mesti la suka..sebab awak tag saya dalam game ni.haha
2-korang dah janji ngn best friend korang nak hang out esk...then tetibe,orang yg korang minat selama ni, msj korang and ajak lepak esk..same time.. korang akan??
dan aku akan ajak dua2 keluar makan dengan aku sambil makan ais krim kegemaran aku ^^
3-sokong 1 malysia x?? sebab??
sokong..simple, because i'm malaysian!
4-umo bape korang first time jatuh cinta or have a crush on some1?? y suka that person??
aku tak rasa aku jatuh cinta cuma aku cepat jatuh suka.first time masa sekolah rendah sebab dia senyum comel..amekaw!haha
5-apa benda paling bangang yang pernah korang buat sepanjang hidup korang?
susahnya soalan ni..tak tahu la nak jawab sebab saya budak baik.hik3
6-perasaan bila ada kawan yang tak reti nak senyum?
dan aku akan panggil dia alien..kah3
7-if someone suka gila2 kat korang, and korang pun actually suka gila kat dia tu...then, dia tnye...sudi x jadi bf/gf si dia... korang nak jawab ap??
oh you make me wanna say i do..^_^
8-bangun pagi, korang baca doa tidur x?? tak baik tipu :p
kadang2..tapi tak pernah lupa ucap Alhamdulillah..(x tipu ok)
9-ciri2 lelaki/perempuan yang korang sgt2 suka...
murah senyuman..i really love a smile tak kira la fake ke ikhlas..
10-10 thn akan datang...apa dalam pikiran korang?? ce cite...
masa tu umur dah 27..dah kawen kot.haha aku akan jadi seorang wanita yang berjaya dunia dan akhirat.insyAllah..Amin!
11-facebook ke twitter menjadi pilihan hati korang..?? y??
facebook tempat aku promosi blog ni..twitter pulak tempat aku ber'quotes'..
best la pulak main benda nih..ada sapa2 lagi nak tag aku?hihi..
p/s: leen,mula2 penat nak buat tapi tengok soalan leen best jugak..hihi

12 Pemisah Kata:

chomot yang chomel said...

hai cik teddy :)

firstly..TQ sebab jawab soalan2 merapu tu...

next... asal asyik bloging jew ni..??spm bila??!! hahahhaa* takut x??

belajar leklok :) ~nasihat seorang kakak yang chomel :)~

Cik Kasih said...

@chomot yang chomel aduh..kk,nk gi bljr skrg..hihi

aimie amalina said...

kikikiki
mimi pon kene
3 kali dh buat ni
hehehe

izamin said...

wah bnyk nye org tag awak :)

Nuriy Arisa said...

hehehe xD
tag kasih pown blom terjwb lagi..
insyaallah nnti arisa buat yea ^_^

Pendamba Mawar said...

hahaha./ramai nya orang tanya dia..:P PM jumpa 3 orang je..sebelum xingat sapa lagi yang dah tag,haha

kim heeruul said...

gua dh jawab semua nye..^^

http://kimheerulstory.blogspot.com/2011/10/exam-blogger-soalan-subjektif.html

Cik Kasih said...

@aimie amalinarajin la aimie^^

Cik Kasih said...

@izaminxde la..skit je^^

Cik Kasih said...

@Nuriy Arisax buat,siap!

Cik Kasih said...

@Pendamba MawarPM bnyk skandal..sbb tu kena tag bnyk..haha

Cik Kasih said...

@kim heeruulbgus kim!