Oct 2, 2011

Jatuh Cinta Kerana Ketiak

-Situasi 1-
Si A: "Eh ketiak kau cantik la..licin aje kalah buah tomato ( yang masih segar ).."
Si B"Eh yeke?" (sambil senyum-senyum simpul)
Si A: "Kau pakai apa ek.Aku pun nak ketiak licin macam kau jugak!"
Si B: "Ala..senang aje.Aku pakai berus lantai,habis semua bulu ketiak tercabut weh."
Si A: "?????????????"

-Situasi 2-

Biarlah video berkata-kata~

Bagi aku, kadang2 iklan ni ada jugak yang tak masuk akal.Contohnya iklan kat atas ni ha..Bagi aku "Pergh..sangatlah sengal!" Katakanlah kalau lelaki yang ketiak basah tu tadi yang capai kain tu dulu. Agak2 apa la reaksi perempuan tu? One more thing,aku rasa tak masuk akal la tiba2 aje selendang perempuan tu tersangkut kat situ.Okeh2,aku tahu itu cuma iklan nak promosikan deadoran tapi still aku rasa sangatlah sengal iklan ni. Perempuan tu pun satu,kalau cakap terima kasih aje tak boleh ke? Ni lagak macam menggoda..Ei,aku geli. >Ketiak awak wangi,saya suka la awak<
-------------Aku tahu ini cuma iklan------------------

p/s: Iklan ni bahasa apa ek?Thai eh?aku pun tak tahu la..

15 Pemisah Kata:

Pendamba Mawar said...

hehe.. pendamba guna deoderant nugeno je..dulu pakai la nivea

widiea azira said...

eh kne guna deoderant ni gak ah..

Ana Farhana said...

hahaha ! dok pomottt entry upenyerrr

Cik Kasih said...

@Pendamba Mawar ececeh..huhu

Cik Kasih said...

@widiea azira huhu..bgus2

Cik Kasih said...

@Ana Farhana a'ah..hik3

khairul said...

itulah yg d katakan iklan..just nk menarik perhatioan org saja

fierul said...

iklan mgatakan jgn pcaya pada iklan. hehe

wawa wadzir said...

nape pompuan tu perlu cium ketiak laki tu dulu..??? gagaga...euuwww!!! ketiak awak wangi..time kasih!! hahaha

Cik Kasih said...

@khairul a'ah..tu ar psai

Cik Kasih said...

@fierul haha..btol3

Cik Kasih said...

@wawa wadzir ahaha..same2

EyA edamanhatiku said...

hahak cinta ketiak

Cik Kasih said...

@EyA edamanhatiku yes..huhu

Ejam said...

ketiak abg licin, ketiak adik licin? haa, nak tau rahsia die? ngehehe :D

chill la dik, ketiak je pun.. :)