Feb 8, 2012

57 Pemisah Kata:

Akue Achik said...

masak itu senang kan..boleh la antar sikit kat sy..hehe ^^

KaK LimAh Si SupiR said...

ahaha..kalo abah kaklimah, dye tgu mkn j :P

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi2..mmg snng ni..hihi.

Choki said...

Hahaha!! Nice post! XD

teha said...

eh eh , betol laa.. sng jee kalu kite msk cam gitu.. hahaha !

A'ishah Kamaludin said...

Ni betul2 'pandai' masak

N'yue said...

sokong sgt2..he3..
apa 2 memasak dgn penuh kasih syg g 2..he3

HeNRieTTa JoSe said...

ekekeke.....call ayah erk cik teddy....hehehe....

psss.....aine jalan control ayu....eeeh silap....control kasut.....ekekeke....

Apple said...

How...?? Camne kamu wat komik comel camni? Saya melukis guna Paint, bergetar2 jari. Lol.
Tp memasak mmg senang, wat panggilan je kat abah "Abah, arini giliran adik masak, jadi kita masak KFC k. Abah bayarkan yek. Terima kasih Abah.."
Haha.. I like.

chinta qiela said...

haha ! memang senang (: suka baca entry ni sebab ada kartun .

Gary Asip said...

hahahaha... ingatkan masak sensorang.. tak aci la macam ni.. kah3..

Potrait Admirer said...

naper tak masak maggie jer hihihi

aReLaN said...

hahahah...memang la senang kalau camtu.aiyoo cikteddy

Pendamba Mawar said...

bgus2.. idea cik memeng tiptop.haha

Suraya Aris said...

haha senang betul kerja masak nasi je, untunglah awak. hehe

hara said...

kekeke..cute..
situasi kita sama! juz akak pnnye kes dah siap msak baru ayh blikn lauk, hehe

Azlan Hasan said...

masak nasi tapi bunyi dah rupa kenduri???meriah tu..hehehe

Regards,
-Strider-

haikal blank said...

main kotor! haha kena masak sendiri pasni

Lea Isnawi said...

tp kan, kalo main masak2 dgn suami mesti best kan kan

hihi

cik ika said...

sape yg msak sebenarnye ni..hehehhe

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah..ayah lu nsemm !

msti penat giler ko lukis kan..
aku yg lukis muka doodle pon dh boring and terase penat..=,="

JR said...

Saya juga suka memasak, walaupun tak sehebat istri, tapi nak kenyangkan perut bolehlah...Sekarang istri berkursus seminggu, memang saya jadi Mr. Mama lah...

Aida Omar said...

padanlah senang..cuba buat tiap2 hari gerenti kena sungkit dik ayah nanti..haha

Aine Ainun said...

Hehe, comey sungguh kartun..

Mujur ayah rajin tolong:)

sabree hussin said...

Memasak 'nasi' lebih senang dengan bantuan orang yang tersayang!

tertinggal perkataan nasi ke cik teddy?

Miss Volvo said...

ish3 btuah punye budak haha

Feenas Sya said...

harhar .~
senang jea .,
asal kan bolei makan ..
^^,

Azham Vosovic said...

tak aci!

main tipu! hahaha

Yana Libra said...

masak nasi je ke~~

hehe :)

ChaCha said...

atototot...hari2 kopak..kekeke

♪ cik katak ♪ said...

kehkehkeh masak nasik je kan maknanya???

saya gades pelik said...

doodle comel :)

akuamir said...

waooo,, memang la.. tapi na buat ddodle camtuh doodle yang masak macam susa jee... :O cayalah cik teddy nieh,,wahaaoo

yad'z said...

tu masak ke beli tuh.. hehehehehe

Cik Farz said...

oooo... dia pon kreatif ek.. waa ! the real ikan !! yummy !! :)

xila riston said...

alolo sweetnyeee... nasib ada ayah kan... ><

Mizz ErMa said...

hahaha..bijak tol, slama nih tak penah ter pk pon nak mintak bantuan daripada yg tersayang..=P

Ahmad Sabree said...

singgah sini bace entry...

Lady Shana Sweet said...

betul tu cik teddy!! kite kat kolej masak jer.. memasak lebih jimat dripd kepsi, mcd, subway & sbgainyer.. keh keh keh

eva said...

ehehheh.. comel giler entri.. kreatif betul awak buat.. len dr len.. sbb tu sy suka g blog awak.. setiap entri ada jer yang comel.. geli hati bc!..;) *thumbs up

huhu.. bila awak ckp "Memasak lebih senang dengan bantuan orang yang tersayang!" rindu nak balik jumpa mak dan ayah, nak masak dgn mak ;'(

faizfakhirin said...

Bagusnya anda

agak masalah said...

happy ending la kisah perut yang kelaparan ni kan hehe

senyumSOYA said...

yup2~ tapi makan lgy senang...errr~

::WafaIrdina:: said...

wahhhh
berdoodle je lani ek
nice lar...makin gojes..

pe pn sng ek
nk mkn je koling2 ayah
sekelip mate sampai je lauk 2..
senang citer..
hihi~~
:D

EruzuLiyana said...

sapa kata masak air tuh susah?meh nak lukuluku pala depa..haha

^_^ Zaza Nur Iman said...

haha..comei je crta ni :)

~SaL IjOu~ said...

ohoh..sgt mudah rupanya~ ;p

Gaara said...

mmg sgt senang..haha by the way..cantik la kartun tu..=)

NIZAM said...

cantik gler post ni.

p/s: tp malang sy takpandai msk. suke tgk resipi shj. hehe

MaYa MustWany said...

hahaha,kira ok la tuh..
mas ni hanya dapat masak bila family pergi bercuti & mas tggal sorg2 coz de hal.klu x,xmerasa la mas nk masak taw.

Mohamad Azizi Md Said said...

kantoi pukul seploh XD
amboi cik ~~ dah rajin mendoodle nie. haha.
Gg dah tak tau apa nak post kat blog. bagus cik. keep it up. tunggu doodle seterusnya ni ^^

kim heeruul said...

betul,mudah untuk bekerjasama..^^

Woofer Storm said...

nak kwin kena masak sorang2,tuk asben tercinta.

#tak reti masak,reti makan je.ehheee

Teenager Housemaid said...

hahahaha!!!
lawak la dija ni...
sangat senang! :pp

cik puan muda umi said...

ni namanya masak ekspres,5minit pasti siap..kehkehkeh

Picoz Shupalula. said...

Lebih senang nak memasak dengan bantuan kedai kat luar. mwehehehe.

fathiahRAIHANA said...

eh main tipu lahh, haha.

padan la senang. tak pa, lepas ni boleh tiru :D