Feb 1, 2012

Attention,Blogger Exam !!!

Assalamualaikum~
First tagger: Gades Pelik

pendapat anda mengenai blog saya (jujur, kritik yang membangun diharapkan)
Tak tahu la..sebab cik boleh terima seadanya blog orang lain.Blog gades tak berat pon.Senangnya dalam hati..kui3
dalam seminggu, hari apa yang paling disukai. kenapa?
Semua hari!Setiap hari adalah anugerah dan rahmat bagi cik..
sekolah rendah, menengah dan universiti (seangkatannya) anda paling suka yang mana. kenapa?
Universiti belum sampai lorh..Sekolah menengah dan rendah,dua2 cik suka!Ada kenangan masing2..
anda ada RM 1 juta, apa yang akan anda lakukan dengan wang tersebut. kenapa?
Banyak..malas citer aci tak?hehe
pertuturan seharian, anda selesa menggunakan bahasa apa. kenapa?
Bahasa tomyam!haha *means campur2 etc BM,BI,Tamil,Cina,Korean and so on.
kanak-kanak, suka atau tidak. kenapa?
Kurang sih..maybe sifat keibuan belum ada.Kalau tengok dari jauh ok la tapi kalau nak melayan,rasanya cik ni macam tunggul kot.hehe *saya tidak ada adik,harap maklum*
anda pergi shopping complex, mana yang di tuju dulu. kenapa?
Coklat..keh3 ambik senyap2 letak dalam troli biar mak bayar.
apa yang pelik sangat mengenai korang. satu jawapan je dan kenapa.
Entah..kenapa?Entah.*fail jawab*
lagu yang terbaru sekali anda dengar.
Hujan-Aku Yang Asing
anda suka bermain komputer atau bersukan. kenapa?
Dua2 tapi lebih kepada komputer.Banyak benda nak explore ^_^
adakah anda rasa anda sudah layak berkahwin sekarang? kenapa?
Hey2,baru habis spm dah gatai nak kahwin?hek3
My second tagger: Ainul
 suka weheartit ke tumblr ?
Dua2 la..
 suka facebook or twitter ?
Twitter
 suka mathematics tak ? why ??
Syuke!*gedik* Suka main kira2..
 suka shawl ke tudung bawal ?
Boleh saja yang mana2 pon..I'm flexible..haha
 excellent buat karangan or ber-blogging ?
Can't say..people judge la okai ^_^
 pen or pencil ? what do you prefer ?
Both.
 magazine or novel ?
Magazine.
 money or beauty ?
Money..you will catch beauty with money.haha *kidding*
 friends or teachers ?
Both. 
 dah berapa lama active ber-blogging ?
Baru nak masuk setahun.

Ok dah,,tata.
Kalau sudi klik la churp2 yang bergerak tu yer..haha

33 Pemisah Kata:

Mya said...

oh masih ada lagi tag2 ni. anyway nice sharing =)

[ wanni ] said...

wao! seronoklah baca jawapan cik teddy tuh~ hehe

faizfakhirin said...

blog yg cik gitau mmg smooth..sebab flash xbyk...so blog senang nk gerak..colouring juga xmelenguhkan mata membaca..

Alieza Dayasari said...

Pengenalan ttg diri .... Good... Bhs tomyam... Istilah baru aih.

EZAD AMIR said...

uii....sifat keibuan blom ada lg?keh3...
okay tetiba rasa bangga lak sbg laki sifat kebapaan aq dh dtg lg cepat dri ko..aq suka bdk.,..ekekekeke

eva said...

alaaa.. tak rajin dgn budak2 ker.. ingat nak amik awak keja kat tadika sy.. hahaha.. tipu jer.. masih jauh lagi nak bukak tadika sendiri.. heee

gades pelik said...

hehe mekaseh jawab~ ngeee best ke lagu tuh~

bahasa tomyam? jeng3 hehe

CekbOlat-bOlat said...

agaga.. flexible..

ILA HonEyBuNNy said...

macam2 soalan ada...tinggal nak pilih ja kan..ehhehe

Aishah Jahirah said...

tengah tunggu result SPM la ni ye dik...:)

Akue Achik said...

hohohoho...part cuklet tu kita sama.. :))))

tp sy tak suruh mak byr la.. :D

MEDIHA OMAR said...

Seronok membaca disamping dapat mengenal tuan blog :)

chemay said...

letak coklat dlm troli gua penah buat..sampai je casher counter,my parent cancel this coklat..kah kah kah..

هانيم إرشاد said...

okey.. da taw daa cket pasal cik teddy :) hehee

Princess Nusy said...

hehe..lpas spm dah bleh kawen dah tu..^^

Paris Lipton said...

perghhhh baru bdk spm ke??? bajet mcm sebaya je dulu ><:

Woofer Storm said...

rajin join ye.ehhehe

#baru masuk setahun?kira dah otai la ni kan..ehehe sila beri tunjuk ajar ye sifu^^

suzie rahman said...

huhi..mencabar kn sokln nye.brp A's? hihi

Ain Dzaya said...

perrgghh! karangan dia..berpinar3 nak baca....layak dapat a nieyh!


dengan gagahnya ain bersengkang mata buat entry nie =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rindu-perasaan-sakit-yang-indah.html

Gaara said...

blogger pun kena amik exam ea?hehe

::WafaIrdina:: said...

wahhh..
maen tag2 dy..
bes lor kne tag ek..
mmg terbaek r jwpn...
budax suke cokelat..
same wif me..
hihi~~

:D

~SaL IjOu~ said...

ni da mcm interview ahli blogger ni~ ;p

Cik tikah said...

cik tikah pun x berapa nak suka budak. baby suka lah. hehe

sabry oppa said...

nice ") nice ") like :) like :)

Azlan Hasan said...

weheartit ke tumblr ? dua-dua sy x reti pakai...hehehe

Regards,
-Strider-

HeNRieTTa JoSe said...

cute jerks jawapan dia....hehehe...

Apple said...

Lol! tag masih wujud rupanya. Dah dekat 3 tahun tak aktif berblogging, jmp balik bnd ni.
"Coklat..keh3 ambik senyap2 letak dalam troli biar mak bayar." atau "Coklat..keh3 amik senyap2 masuk poket, kuar ikut pintu blkg."
:) JK

KaK LimAh Si SupiR said...

ehem3..kalo nk kawen lpas spm p0n blh..ahahha :P

YOUsoF said...

Teruskan kerajinan tu ok! ;D


Have a great February..

Aida Omar said...

bahasa tomyam macam ne tu eh cik teddy? haha

wan niahix said...

BAHASA TOMYAM... hahak...

kanda pun suke math

hehe...
"keep smiling"

Juliet_iRa~" said...

heee..br akk tau byk psl cik ;p

skang buat apa je smntara tunggu result?

Haruno Hana 하나 said...

blogger exam? hana rasa kalo la blogger exam ni masuk silbus, sure pling hepi la.. lg hepi dr jawab add math.. haha :D