Sep 30, 2011

Music On Saturday#1

Assalamualaikum^_^

Aku jeles jugak weh tengok Pendamba & Kim asyik buat music on saturday..Dah lama dah aku perhatikan budak 2 orang ni..syok semacam aje.Nah..aku dah terpengaruh.Aku duk pikir lagu apa la aku nak letak untuk kali ni.Kalau letak lagu My Boy, budak Kim dah curi..(gurau aje).
Takkan nak ikut macam budak Pendamba pulak?macam lagu poco-poco aje(gurau lorh)..
Hmm..kalau tengok mood aku yang agak serabai ni..aku rasa lagu ni paling syok dengan jiwa aku sekarang.
Don't Judge A Bo0k By It's Cover!
Okeh maaf kalau tak suka.. 

14 Pemisah Kata:

Pendamba Mawar said...

lalalala..:) best... told you what..haha

kim heeruul said...

waaa..thankz sbb memeriah kan lagi..^^

Mizz ErMa said...

best ke lagu nie? xpenah dgr pon..hehehe

RinsyaRyc said...
This comment has been removed by the author.
RinsyaRyc said...

aku nak buat 'movie on sunday'.. hehehe

http://bulatmata.blogspot.com/

RinsyaRyc said...

aku nak buat 'movie on sunday'.. hehehe

http://bulatmata.blogspot.com/

iMBobo said...

best gak! :)

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

Cik Kasih said...

@Pendamba Mawar told me that you had lot of girls..haha

Cik Kasih said...

@kim heeruul ouh smae2

Cik Kasih said...

@Mizz ErMa cube la dgr..

Cik Kasih said...

@RinsyaRyc ok je^^

Cik Kasih said...

@iMBobo thanks ^^

Cik Kasih said...

@fiQ'Ra thanks