Sep 15, 2011

Semua Orang Nak Buat Cerpen~

 

Salam jumaat!

hangpa suma perasan tak?
ramai blogger sekarang dah mula berjinak-jinak nak buat cerpen..
tak perasan?hmm..tak tahu nak cakap kalau macam tu.
aku ni bukannya apa..
sebelum ni jarang sangat aku tengok blog orang ada cerpen.
tapi sejak aku karang cerpen Kerana Seorang Lelaki yang
hangpa boleh baca kat sidebar aku tuh, makin menjadi-jadi pulak..
bukan aku nak cakap yang aku mulakan dulu tapi
yelah..sebelum ni tak banyak blog yang ada cerpen sendiri.
lain la macam penulisan2u tu..memang popular dengan cerpen online~
macam sekarang ni Abg Ben pun dah ada cerpen woo..
dan banyak lagi la blog yang dah ada cerpen sendiri.
walau pape pon, aku harap  semua blogger berjaya dengan blog masing2!
~Blogger Si Penulis~

10 Pemisah Kata:

kotak bulat said...

kb pun ad buat jugak.. tp da lme da.. pendek je citenya

Cik Siti Aziz said...

oh ye?nk pi baca la..hihi

Freaky said...

freaky x pandai nak bercerpen

Paris Hilton (M) said...

saye pon ade satu...penat nak naipnyerrr...

bella luna said...

kite pun ade buat cerpen,tapi tak publish pun,sekadar tuk sendiri ske2 je,hehe,.bdw,semoga maju jaya;)

Cik Siti Aziz said...

freaky: it's ok la bro..be urself..hihi

paris hilton: ye dak?nk pi terjah ar kalo cmni..wee~

bella; publish la..teringin jugak nk bace..huhu

aiman fanboy k-pop said...

kita tak pndai nk buat cerpen best2.....

Ibnushukran said...

wah.. cik da berjinak ngan cerpen plak.. cerpen pun salah satu luahan perasan dgn kata2 y manis dah lembut.. teruskan bercerpen.. :)

kim heeruul said...

dulu pon gua ad buat cerpen..cerita plak tu.hihi..=)

khairul said...

abg x reti nk buat cerpen , puisi..main hentam ja :)