Sep 4, 2011

That Bird Angry With Me~

Ping Pong Ping Pong!
abang posmen datang! Datang bukan sebarang datang..
abang posmen datang membawa hajat.
nak hadiahkan aku seekor burung yang cukup terkenal sekarang..
yeah right! That angry bird..
Mahu tengok ka?tengok la..tak marah~
angry bird ni aku dapat dari octove..
tak tahu apa itu octove?
boleh klik salah satu icon kecik yang kedua (  )kat tepi kiri blog tu..
Kalau tak boleh jugak boleh klik  >>SINI <<
-dapat warna biru,warna merah dah habis stok-
Okeh Assalamualaikum^_^

10 Pemisah Kata:

sergeant keroro said...

hehe, tak reti la main octove ni :P

Cik Siti Aziz said...

mcm fb je pon..tp best gak sbb blh tukar point ngn brang ^^

kim heeruul said...

dpt free je..nk jugak

Ibnushukran said...

salam cik.. sory lama tak datang, raya ni xaktif blog..

wauu.. terkezut tngok. ingat blog spe ni, salah masuk ke.. haha.. bnyak perubahan tmplate.. smart n stylo gitu.. haha..

~selamat hari raya cik~

Freaky said...

cik teddy anda menang give away freaky.

Penerima Hadiah Give Away Top 10 Referring Url

diana said...

kat kedai harga dia 3 ringgit tak salah...

khairul said...

makin glamer la plak burung ni kan

Cik Siti Aziz said...

kim: ambik la.huhu

ibnushukran:hiho..sntiasa brubah..slmt ari rayer jugak^^

freaky: mnang?wah..thnks^^

diana: hmm..nsib dpt adiah..huhu

khairul: a'ah..abg khairul blh la belikan untuk anak2..hihi

iMBobo said...

comelnye...nak satu hehe.. :)

Cik Siti Aziz said...

iMBobo: ambik la..huhu