Jul 8, 2011

~Aku Suka Blogger Lelaki~

Assalamualaikum^_^

sebelum tu cik mintak korang jangan salah faham ye..
kenapa cik lebih suka blogger lelaki?
ok,banyak sebabnya tau-->
cik sukakan kelainan,perubahan,pelik dan perkataan yang seangkatan dengannya.. nama pun lelaki kan..mesti la berbeza dengan orang perempuan..dan cik jugak sebagai perempuan,tentulah cik suka yang berlawanan dengan cik..Adoi,nanti ada pulak yang cakap cik ni gatal..maaf ye,jangan salah faham.

cara penulisan blogger lelaki..lebih santai berbanding perempuan..betul tak? sebab tu blogger yang jadi kegemaran cik pun kebanyakannya lelaki..kalau tak percaya boleh klik >>SINI<< cik suka cara mereka menulis,berbeza dengan cik.

penggunaan kata nama 'aku'..cik pun nak guna jugak panggilan 'aku' tapi masih belum bersedia sebab dah terbiasa dengan panggilan 'cik'..bagi cik,penggunaan 'aku' sangat co0l bagi lelaki.

cara mereka mengendalikan blog.korang tengok la macam mana mereka.lebih kemas kot daripada blogger perempuan.yela,kalau perempuan,suka hias blog mereka cantik2,warna-warni (cantik pe)..kalau lelaki pulak,dieorang lebih suka warna2 maskulin kan?(macho la tu?)..pape jelah,asal semua orang bahagia!

p/s: tapi ade je blogger lelaki yang cik ingatkan perempuan sebab nampak sangat ciri2 keperempuanan dari segi design..hihi   tapi cik pun sokong blogger perempuan tau! cik kan perempuan! 
Hidup Muslimah!

11 Pemisah Kata:

azrijohan said...

woowwwww

ni contoh blog lelaki

http://azrijohan.blogspot.com/


tapi ni blog biase2 je ye...hehe

sergeant keroro said...

blogger alien tak suka?? hehe XD

zures said...

macam besi beranila...yang berlawanan menarik...yang sama menolak...

Cik Teddy said...

@azrijohan: dah lama follow kamo0 lorh..huhu

@keroro: suka sngt!hihi

@zures: tol3

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam...setuju jgk kdg2 ska tgk blog lelaki..
kdg2...blog gurl pon best jgk...
up 2 date la kn....hihihi

Nelva Amelia said...

saya juga sukaaaaaa :D

Namee Roslan said...

heheh. haah betul lah! sebenarnya penggunaan bahasa dan ayat lebih sempoi buat kita lebih selesa untuk membaca. kalau perempuan kan mcm manja2 sikit. tu yg jd jelak sedikit tuh. aaa, buat saya takut pula..

hey saya namee. :) came from Sahabat blogger. kalau sudi singgah lah. tp saya perempuan. :P

hairie brutalmania said...

setelah di kaji selidik... perempuan lebih suka wat blog seperti diary... btul x?? hehe

Cik Teddy said...

hairie: yup,majoriti kot..hihi

etuza said...

normal latu ya...off pcik ada ke menggatal ni..hehe..gurau ja..saja jalan2 cari kawan ya..

Cik Teddy said...

huhu..ok2