Jul 2, 2011

Kawan Blogger Yang Jadi Fav!

Assalamualaikum^_^
hmm..cik selalu kelam kabut nak mulakan entri-->x pandai.
senang cakap la kan..korang semua mesti ada blog yang korang suka kan?
ATAU
blog favourite la senang faham..
jadi,cik nak kongsi antara blog yang cik suka..
pertama--> Blog Ibnushukran
blog ini antara salah satu blog terawal yang cik follow dan tuan blog ni pun memang peramah dengan cik.
kiranya,Ibnu antara blogger yang membuatkan cik semangat untuk cik terus berblogging.maklum la,dulu masa jadi newbie,susah kan?hihi..entri2 nya juga bermanfaat..(cik suka).

blog ini pun antara blog terawal cik follow..dulu masa newbie,cik jeles giler tengok blog ni selalu je ramai pengunjung..entri2 nya juga amat menarik..dulu tiap2 hari cik kan jenguk blog pakcik.
sebab dia rajin balas komen dan yang paling cik suka sebab dia suka panggil cik 'budak kecik'.
sekarang pakcik khalis sibuk sikit sebab dia dah ada baby comel,Sayf  Muslim..

blog ini baru lagi cik follow tapi suka la..tak tahu la kenapa.haha..entah la keroro,cik suka terjah blog kamo0.
Mungkin sebab header alien tu kot..berkenan sangat.lain dari yang lain.."pelik itu cik suka"!
keroro ni jugak la yang ajar cik buat entri2 special untuk hari2 tertentu..macam 
wordless wednesday(x pernah buat lagi), speechless sunday(cik ubah jadi sweet sunday), melody monday(paling suka) dan macam2 lagi la..kiranya memberi inspirasi jugak la.

keempat--> Blog Bibir Merah
blog ini pun baru lagi cik follow..cik suka dengan cara dia berblogging..he's using english in his posts ok! That's why i love it..well,i love english tapi masih tak lupa pada bahasa melayu kesayanganku.
tapi kenapa sekarang dah takde post baru ek?entah la..cik jugak terhutang budi pada dia sebab tolong buatkan header untuk cik..pandai dia penuhi citarasa cik,simple! nickname dia pun pelik jugak..Tok Janggut Junior.

nama pun orang popular kan..memang la ramai yang suka.tapi tu semua bukan jadi ukuran untuk cik jatuh cinta pada blog dia..anwar popular dekat youtube kan..korang tahu tak?hihi.. yang terbaru,dia buat video bertajuk Song For Bapak.seriously,cik suka sangat..anwar buat semua video tu bukan untuk sia2 ok..setiap video yang dibuat ada moral of the video yang tersendiri.apa yang penting,he's using english ok and his lang is totally best.ala..senang cakap,apa kata korang pergi jenguk sendiri?klik2..

ok la,cik pun tak larat nak taip lebih panjang.sebenarnya banyak lagi blog2 yang cik suka tapi takkan la nak letak sekaligus.cik akan buat sikit2 dari semasa ke semasa..last but not least, Blogger Itu Pendakwah!
adios!

12 Pemisah Kata:

Freaky said...

yeay blog keroro ada jugak.. freaky suka juga blog dia

Cik Teddy said...

huhu...bagus la freaky ni sokong kwn..

sergeant keroro said...

hehe,thanks! blog keroro masih banyak yang kurang :)

Ibnushukran said...

ya Allah.. terkejut sy baca entry ni, terharu betul bila ada insan y mnghargai pnympaian ilmu dan info dlm blog kita.. blog cik pun sy fav untuk pergi, just klu bz mngkin x datng la,p insyaAllah klu ada masa mmng sy akn singgah sini.. selmat berbloggng dan teruskan dakwah cik,smoga mndapat blasan dr Allah swt.. :)

nama atas skli plak tu.. hehe..thanks Cik.. ^_^

topan said...

jom follow blog topan!
http://topandiary.blogspot.com/

Rohaizam Rosli said...

huhu.... blog cik pon apa kurangnnya... huhu terus kan berblogging...

Cik Teddy said...

keroro: hihi..satu lg keroro yg suke mrendah diri..^_^

ibnu:same2 ibnu..^_^

topan: dh jenguk n dh follow^_^

rohaizam: trime kaseh^_^

Kotak Mancis / S_Basri said...

wah... bagus2... setuskan semangan berblogging... ( jom lawat )

NuSaNa NoSa 91 said...

keen pernah masuk blog no 3 ngan 5 tu je.. ^_^

Cik Teddy said...

kotakmancis: yeah!^_^

keen: keen baik ngan keroro je..huhu

GaRy™ said...

hehehe... blog keroro pun gary suka... hehe~.. (jangan gtaw dia, nanti dia bangga.. hik3..)

Cik Teddy said...

haha..ok2,cik senyap je nih^_^