Jul 22, 2011

Saya Nak Header Flash


ok,masa untuk cik kutuk header ni(jeles gak sbnrnya)
sebelum pape,cik mintak maaf dulu ye..kepada tuan header ni.
first,gambar kartun perempuan tu..seksi la bro.
kalau letak kat blog cik ni,memang tak sesuai..hihi
gambar2 camni bahaya jugak kan bagi lelaki.
fakta-->nafsu lelaki pun boleh teransang bila tengok gambar macam ni tau!
bunga mawar hitam putih tu macam tak sesuai je..
apa kata kalau letak gambar perempuan comel dan ayu
duduk bawah pokok yang rendang sambil sandar kat pokok tu..
lepas tu buat la daun2 gugur..
daun gugur warna kekuningan kan?hihi
bunga yang jatuh tu dah ok..tapi boleh tambah daun gugur,lagi cantik!
-SLOGAN-
Saya layak dapat header flash tu sebab blog saya dah ok(kot)
tapi masih kekurangan dengan flash yang 'co0l'..
saya nak blog saya nampak cantik bila ada header flash supaya
pembaca blog saya lagi suka datang ziarah.
dah terlebih ke?harap tak..
p/s: nak menang sebab 15 ogos hari lahir saya..

11 Pemisah Kata:

Kei Seichi said...

waaa...sume org komen gambar angel tu tak sesuai...huhu...
bagus jugak idea tu...hehe...

thanks sudi join...
all the best! =)

Cik Teddy said...

thanks kei!

Freaky said...

gud luck :D

syaz@rozelt said...

review header yg jujur,,bgs2..hihi..

p/s:nie contest ke?? cm menarek je..

Cik Teddy said...

thanks freaky..^_^

Cik Teddy said...

syaz: hihi..sy suke jujur.
contest nak dpt header flash..jom ar join...

iMBobo said...

gudluck cik teddy!!!!! :)

Cik Teddy said...

thanks abg bobo!

Kei Seichi said...

hye..boleh x mintak tolong tukar coding untuk header flash tu?code dia ada kat entry ye contest..thanks..
terpaksa tukar code sebab ade masalah dengan web hosting...

Kei Seichi said...

senarai pemenang dah keluar!jom tengok...


http://kei-seichi.blogspot.com/2011/08/senarai-pemenang-contest-saya-nak.html

abdul maLek said...

jom uplaod kita punya header flash kat sinih mudah dan pantas
http://www.000webhost.com/539243.html