Jun 10, 2011

I Hate Domo!why it's so special to you?

Assalamualaikum^_^
sudah lama aku melihat geng2 blogger cewek2 ni..
banyak betul hiasan domo kat blog dieorang..
opss..maaf,dialog di ats sepatutnya dalam hati jer..Cici
eh,betul tak apa cik kata?
tengok la blog2 sekarang..banyak sangat si Domo yang scary ni..
dari mana la benda ni muncul ek?popular pulak tu..
ehem2,sakit tekak..
ada tak biskut domo?meh nak gigit biar kasi hancur! geram cik tengok domo ni..hihi
anyway,setiap orang ada minat masing2 kan?
siapa kata cik marah?takde la..cuma bila selalu bukak blog orang aleh2 ade si domo..
tak salah pun sebenarnya tapi jangan la banyak sangat..serabut oden nak baca entry..
sekian^_^
p/s: tuan blog tak berapa sihat,sebab tu die emo..moral of the story,jangan layan orang tengah emo!

12 Pemisah Kata:

Nur Ayuni said...

haha. saya pun tgh emo. xpe. orang ada minat masing2. tapi jgn terlalu taksub. kan? ;)

ayanuts said...

he..he..base la sbb masg2 tgh addicted

Srikandi Cinta said...

Em tengah femes bnde tu skrg nie, tu yg banyak je.. BTW, jge kesihatan :)

Cik Teddy said...

srikandi cinta: mmg pon..huhu thanks akak^_^

Cik Teddy said...

ayanuts: tp cik still x fham knpe suke sngt ngn domo tu?huhu

Cik Teddy said...

nur ayuni: that's right sweetie!

Freaky said...

freaky pon x pernah tau kewujudan benda alah ni. haha

Cik Teddy said...

yeke?bgus,baek xyah tau..huhu

NiNaBaNaNa said...

walaaa , TERASA i tauu . hahaa :p

Terbang Bersamaku said...

mybe sbb domo nie tga top skrg nie..xpelah sbb stiap org ade benda yg yg die mninat..take care ye..smoga cpt sihat..(^___^)

Cik Teddy said...

ninabanana: hihi..sorry..^_^

Cik Teddy said...

terbang bersamaku: tu la..sume org minat..geram tngok!haha
anyway..thanks,u to0..tc!