Jan 19, 2012

52 Pemisah Kata:

ANA D said...

good2..fokus pd belajar dulu ek

Liselle MonCherie said...

Betul!
Single is awesome
*save money
*No heart breaks
*No controlling
:D

Lang Abdullah said...

setuju :)

Teenager Housemaid said...

i'm single and i'm happy too!
yeay!
hidup single! :D

A'ishah Kamaludin said...

Bagus, sebab single dan yang penting solehah. Kan kan?

e-lyana said...

me 2 :) hehehe, lagi 6 tahun, lalalala xD

khairul said...

betul ke siti single ni..cam x caya lah

pha is said...

saya single saya ok.. hehehe

♥e'in♥ said...

sabar ye.. setiap org dh ditetapkan jodoh masing2.. :)

shera haifa said...

setuju.. single lagi bahagia.. xmnyesakkan fikiran.mana nak jaga hati sndiri lg jaga hati org lain lg..:)

Encik Troll said...

Okay..!! I'll meet you later. Ahaks. :p

Paper science management tu untuk student marketing, bukan student engineering. :(

CekbOlat-bOlat said...

xsemestinya couple tuh bhgia.. =="
untunglah single T___T

kim heeruul said...

single memey bahagia

Saddila said...

dila nak kahwin lagi 5 tahun . hehe :))

aReLaN said...

heheheh...mse single dlu memang enjoy.tapi skang ni ok je.tak semestinya kapel itu bahagia kan.ada je naik turun dia.

Lea Isnawi said...

9 tahun lagi?
xpe2...habeskan masa muda dulu

hehe

محمد شهريل القنيطري said...

betul tu...cinta selepas nikah pasti lebih bahagia!!

3no gr33ny said...

berjaya dulu hendaknya

gedek! said...

uncle lebih happy sewaktu tak single...

~hehe...

Pendamba Mawar said...

9tahun?PM da tua cam ner?

KaK LimAh Si SupiR said...

betol3..kaklimah p0n bhgia j single :P

Nur Sakura said...

ok blajr dulu k.. :)

EZAD AMIR said...

btol tu...kapel bkn keutamaan pn..

shahrazali said...

emm.....muda lagi kan.... cari lah pasangan ketika benar2 bersedia...

naiemah_ramli said...

hidup single mmng bhagia..hee ^__^

Prettywrite said...

Single lbih tenang sbb duit tak habis..hati tak sakit..hehe

AkMa said...

setuju! :D

YOUsoF said...

Aku juga bahagia! ;)


Tak baik tahan ngidam lelama, cuba dapatkan coklat walaupun segigit.. hehe

Paris Lipton said...

hurmm setujuuuuuu! ingat org single xleh bahagia ke????! huh ><

Azlan Hasan said...

9 years???wah..lama penantian tu..hehehe..tapi hidup single memang best..sampai at 1 point..hehehe :)

Regards,
-Strider-

Amyra Azhar said...

huhu betul la tu, but at 1 moment, errr hehe sy single :D

AhmadFarhi said...

baguih!

imie shukor © said...

yup..bagus dear..gud gurl =)

Choki said...

So true..Single is simple..Couple is trouble ;-)

soooooour said...

4eva alone........

Noor Zaitul Akmar said...

saya suka semangat kamu..weee....

gamep01nt said...

9 years? lama gila. pompuan tak elok kawen lambat, haha

shedameor said...

kadang2 rasa macam nak single jugak :)

♪ cik katak ♪ said...

yes single is awesome :)
hargai saat-saat single ok.

eLLa n aLia said...

kenapa pla mak ayah tak bagi nak makan cadbury?

Juliet_iRa~" said...

btol2..heee

eh nape parents xbg mkn coklat?

yad'z said...

single itu seronok.... ^^ eh nape tak ley makan cokelat. sekali sekala ape salahnya... beli sendiri je lah.. ^^

NazuerahAzhar said...

single itu simple.

teha said...

agree.. single laa best * buat mse skrg laa.. hehe

Woofer Storm said...

jom kawin..hehee gurau

slmt mlm^^

model baju anak said...

I love this post because it is very very interesting.Thanks you very much for shearing this article

wan niahix said...

wahai adinda, sungguh terasa kanda dengan kata2 pujangga itu... hehe...

ingin saja kanda bergembira bersama rakyat jelata... ^^,

model baju anak said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

Aida Omar said...

bagi remaja single itu kuno, single itu memalukan.. bila sudah dewasa, single itu tak jadi apa2 makna sebab dia sibuk nak kumpul duit, apa semua untuk menjamin kehidupan berkeluarga nanti dah cukup dia terus kawen. :) Tak semestinya zaman remaja kita single sampai ketua kita single kan? kan? aida suka ayat cik teddy atas nie :)

::WafaIrdina:: said...

huhu...single is better...
my future zauj...kite jumpe d akad yaa...huhu

::WafaIrdina:: said...

single is beteer...
my future zauj...
kite jumpa di akad yaa :D

Mazz Jer said...

YESS , SINGLE IS BETTER THAN COUPLE :D sya juga single dan sy juga tersangatt lah bahagia :)