Jan 15, 2012

Hlovate -Cinta Dan Benci-


Kita bertemu dalam keadaan yang tak terduga
hampir dalam khayalan..mataku menentang namun irismu meliar
kerana jiwa sudah terjatuh,aku sabarkan...
Bagaimana harus aku memilih?
Antara kau dan dia..jauh berbeza meski kau berdua berada di jalan yang sama..

Di saat kau menentang dia,aku membenci..
Kau kejam! Kau mainkan perasaannya..Kau ledakkan emosinya..kasihan~
Kau tumpaskan hero negara aku!

Tapi pada masa yang lain..kau dimataku sungguh menawan
Ku memuji bukan kerana rupamu tapi bakatmu
Gaya,karisma dan ketrampilanmu menambat hati..
Alahai Lin Dan,kau ku benci tika kau kalahkan Chong Wei..
Kau ku suka tika kau tersungkur di tangan Chong Wei..
Antara cinta dan benci,ku pilih sayang..haha

Sekian.Klik SINI pulak..
p/s: Aku cuma nak cakap terkadang aku suka si Lin Dan ni,terkadang tak..ekeke

42 Pemisah Kata:

wan niahix said...

hahak... amboi... hehe...
assalamualaikum cik teddy...
cik teddy sihat?
^_^

Azlan Hasan said...

kalau macam tu kena letak antara cinta, benci dan sayang hahaha..

Regards,
-Strider-

Pendamba Mawar said...

PM cam lindan la..kidal

nuyui a.k.a miss YUI said...

ahakz..sbr jela..

Shafiq said...

Sy Sokong Harimau Malaya.Datuk Lee Chong Wei..

Teenager Housemaid said...

hahaha..
i thought u wanna said about hlovate penulis buku tu..kekekeek..

Azham Vosovic said...

hehe.... suka Lin Dan? Saya suka Linda hehehe

yad'z said...

lin dan memang smart time die beraksi.. tapi disebabkan die belagak tuh yang tak berape nak gemar tu. hehehe

Original CikTeddy said...

@wan niahix sihat =)

CekbOlat-bOlat said...

LOL !

ko minat bdminton upenyee =="

Areef Ibn Naim said...

erm, tp mcm tk syok kan... asyik2 lin dan... asyik2 chong wei... cubalah kasi chance plak kat cikteddy, kihkihkih...

Mohamad Azizi Md Said said...

haha .. boleyh plak cmtue .. tak pa! majulah chong wei utk negara X)

CintaKhadijah said...

hahaha.. kemen ye cikteddy....!

:P

Juliet_iRa~" said...

suka bila chong wei menang..

xsuka lin dan bila chong wei kalah..

ahaha

say to easy=) said...

lin dan memang handsome tauuuu:D

aReLaN said...

amboi2.tapi memang ramai lagi suka lin dan di kalangan pompuan la.my girl pon suka lin dan sebab dia lagi taff compare to datuk kite.hehehe

محمد رازيق said...

hehe. ni kes jatuh cinta dan hati dengan LIn Dan ni?? hehe.. ye lah dia muda lagi.. hehe. free2, jmput singgah blog, jmput bc entri BURUNG BIRU SI PEMALU :)

محمد رازيق said...

wah ni kes jatuh cinta dengan lin dan.. hehe.. dia pun muda lagi.. hehe. free2, jmput singgah blog, jmput bc entri: BURUNG BIRU SI PEMALU :)

Liselle MonCherie said...

Hai,thx 4 dropping by. Majulah Lin Dan :D.
I followed you :D
Have a nice day Cik Teddy Comel

kim heeruul said...

lin dan ini kuat berusaha nak kalah kan chong wei.

Woofer Storm said...

sayam,sy support chong wei..

lin dan muka bengis..heheee

~SaL IjOu~ said...

benci2 suke gitu~ =p

ZORA said...

bise la 2..kalah menang..adat permainan..:P

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hehe comel je siap ada ayat2 perasaan lagi...
^^

EZAD AMIR said...

scr jujur nya lin dan lagi macho dri LCW...eekekekek

Ayie Abas said...

lucu Lin Dan kalah dgn pemain muda denmark di terbuka malaysia...ermmm

shahrazali said...

lorhhh cik teddy.....suka kat lin dan??? x salah la...hehe..

Nizam Ijam said...

lindan kurang sket hensemnyer bbanding sy #tetiba haha

Un Phat Lee said...

gua reti main badminton gak.hahah XD

Ungu Violet said...

kehkehkeh...hengatkan kompius nak pilih boipren tadi..:P

naiemah_ramli said...

kahkah..terbaikkk :) eh lin dan ni mmng hansem,cute..hahaha

kalau dia lawan ngn geng Denmark,naiemah lbh rela plih dia =)

missSenget said...

hahahahaha....


kemain...!!

macam nak tarik2 pipi penulis ni...

munna said...

benci tapi sayang ye... susah ni... apa2 pun tahniah buat datuk lee chong wei

Suara Hati said...

sy suka juga Lin Dan tapi lagi suka Chong Wei..hihi

tiaLAURENN said...

hehe . naseb due2 bukan islam . haha

Anak Wak Mail said...

haha,,sayang tapi benci la tu kat Lindan..ngeh3x..:P

khairul said...

lin dan buat apa..linda rafar pon ok gak hehe

Mizz ErMa said...

laa..ingatkan nak promote novel karya hlovate..hehe

Chaoi said...

lindan kalo menang mesti berlagak..tak suke la

athirah said...

ingatkan nak share psl novel terbaru hlovate ! ahaha :)

Juliet_iRa~" said...

wewitttttt ;p

hawiz said...

kemain cik teddy yer