Jan 18, 2012

Desktop Pilihanku bersama PM

Assalamualaikum~

Hari ni Cik Teddy join segmen Faizal PM aka Pendamba Mawar aka PM aka Perdana Menteri aka Encik Kasih.Haih,banyak sangat gelarannya.Lebih senang PM la kan.Jom la join reramai,tarikh tutup 20 Jan.hehe

Ok En Kasih,ni ha dekstop cik.Erk,memang hodoh kot.Dah lama tak customize.ekeke
Sebab cik pilih gambar ni..
Er..entah la.Sebab tu gambar cik kot.haha
Lagipun cik suka dengan daun kering..
So cik edit la jadik macam tu.

Ok dah,cik tag semua orang!klik SINI nak join.
Sesape tak join,aku taknak kawan seminit !
Ok tata~

18 Pemisah Kata:

Azlan Hasan said...

wah..lawa pe desktop camtu..sejuk je mata memandang...hehehe

Regards,
-Strider-

Liselle MonCherie said...

Cantik lah Desktop, nampak vintage!
Cik Teddy mesti menang mcm nie!
Best of luck ea :)

FAIZ FAKHIRIN said...

Tag dh Tag dh..hahahaha

munna said...

cantik je gambar kat desktop cik teddy... kak munna letak gambar anak2 je

Alieza Dayasari said...

cantiklah wallpaper awak... erm....
edit guna pa tu cik teddy...
huhuhu....

Papa Mifz said...

seminit taknak kawan ok lagi...hehe

KaK LimAh Si SupiR said...

hew2..malu nk tnjuk dekstop yg berselerak :P

Teenager Housemaid said...

lawa desktop cik..
akak tak retila..
akak letak apa yg ade je kat dalam laptop ni..hoho

gades pelik said...

oke je desktop..comel je tengok :)

Pendamba Mawar said...

smart la..:) fuh dasyat la desktop dia..Jeles..hehe mekasih sudi join taw...

Freaky said...

wah yang ni kena kasi wallpaper cantik baru best

Encik Troll said...

Okay. Dah habis seminit. Kekeke. Tak sempat aih nak join. Masa yang ada dipenuhi untuk edit gambar jaa.

By the way, kalau desktop tuh buangkan segala shortcut yang ada, maybe looks more nice. :D

Selendang Merah said...

wah cantik2 simple n nice..

Mohamad Azizi Md Said said...

dah join ^^ cantik la desktop cik .. huhu. mcm mana eh cik buat yg wallpaper tue ?

Juliet_iRa~" said...

comel n simple..:)

good luck!

Eza Boom Boom :) said...

singgah sini dari segmen abang PM. Hihi. :)

ada style la gambar dekstop awak :D

jalan-jalan blogwalking ^^

DiDiE eLa said...

lawa laa

Miss Honeys Hasdi said...

comey je awk ni..hehe.. btw,, singgah dr segmen yg sama =)