Dec 8, 2011

Dahi Mereka Ber'Donut'..

cantik tak dahi mereka?
tak sakit pun..percayalah padaku -katanya.
dah jadik donat kat kepala saya!hensemnya saya -katanya.
kata aku: makhluk apakah mereka ini?spesis baru kot..

Aku baru je nak buat entry pasal ni lepas aku baca kat akhbar tadi tapi bila aku search gambar dah ada yang buat.So,kalau korang nak tahu lebih lanjut korang pergi ke blog RemainLazy.Entry aku ni cuma ada gambar2 tapi blog dia ada ceritanya..

24 Pemisah Kata:

Pendamba Mawar said...

gile style

AIDA AHMAD ♥ said...

geli tengokk . HAHA

Cik Purple Pinkypuff said...

yewwww.. tak saket ker? kerja gila!

C i k P i p i T e m b a m said...

hadoi.. hnsem pekebnde ni. hahaha.. larikkkkkkkkk

kim heeruul said...

semulajdi mcm tu or operate? geli

Selendang Merah said...

lain macam jew..takut pun ada ganas pulak tu..

Dontcheatsme Eva said...

mungkin jugak dorg nie la yg membawa permulaan pmbikinan kuih donut.haha

Original CikTeddy said...

@Pendamba Mawar stylo ka?huhu

Original CikTeddy said...

@AIDA AHMAD ♥ yup^^

Original CikTeddy said...

@Cik Purple Pinkypuff x saket pon..depa suker

Original CikTeddy said...

@C i k P i p i T e m b a m hnsem 0.1%

Original CikTeddy said...

@kim heeruul operate la kim..huhu

Original CikTeddy said...

@Selendang Merah mcm rksasa^^

Original CikTeddy said...

@Dontcheatsme Eva haha..mybe

Azzah said...

tak lalu nak kawan..

Alongxp.com said...

huh... dah mcm mamat dalam star wars dah rupa diorg ni...

Ibnushukran said...

macam2 transplan ada skrang ni, pelik2.. geli geleman tngok.. huhu

Muna rahimah said...

STYLE . nak buat jugak lah ;p

Original CikTeddy said...

@Azzah smpai ati..haha

Original CikTeddy said...

@Alongxp.com haha..dlm starwars lagik hnsem^^

Original CikTeddy said...

@Ibnushukran tu ar pasai^^

Original CikTeddy said...

@Muna rahimah huh..bhye muna ni:)

@ deqla manjew said...

burok bebenor...haha...org gile pun xnk wajah spt ni...

@ deqla manjew said...

eh..eh..lupe nk bgtau, su follow blog ni.. :)