Dec 27, 2011

Promosi Hebat: Tempah Free Banner!

Assalamualaikum!

Cik Teddy nak buat promosi sikit hari ni.First of all,ada perasan apa2 yang lain tak dekat blog ni?Blog yang selalu berubah-ubah design.hehe InsyaAllah,Cik Teddy takkan ubah apa2 dah lepas ni.Perubahan yang pertama,blog ni dah ada chatbox baru aka Fibox.Aku syorkan korang pakai ni.Buang cbox yang menyusahkan tu.hehe Yang kedua,blog ni dah ada banner la..Tak perasan ke? *kesian aku*
tadaa! lawa tak?gerak2..aku suka!
takyah pedulikan muka aku tu ye..

Lawa la sebab bukan aku yang buat.Aku tak pandai buat banner ni semua.Banner ni ialah hasil tangan kreatif dari Cik Nadrah.Klik nama Nadrah untuk ke blog Nad.Yang bestnya Nadrah tengah buat promosi untuk buatkan banner secara PERCUMA!!See? PERCUMA!Korang taknak ke?Rugi la korang..CEPAT sebelum tawaran ditutup.Bagi yang belum ada banner untuk blog tapi teringin nak ada banner sila ke SINI sekarang!Jom tempah cepat sebelum terlambat ye :) Cik Teddy dah dapat satu..huhu

dah ada banner nanti,guna TUTO dari Nad ni untuk letak..
Ok,tata sume ^_^

p/s: siapa yang belom cik kunjung balas,jangan risau..esok aku akan serang korang..nak tidur la dulu,penat la katakan.hehe Jangan segan2 tinggalkan link anda untuk diterjah di ruangan komen @ Fibox ye :)

11 Pemisah Kata:

r-5 said...

peh bestnye dapat banner secara free.. ehehe.. nak jugak!

Pendamba Mawar said...

untungla banner lawa.:)

zaty said...

wahhhhh nak jugakk! hehe :D

eva said...

uwaaa nampak cantek dan menarik blog awak ni.. ehehhe.. lama tak dtg .. bz sgt2.. huhu.. comel banner tu..boleh gerak2.. ehheeh..

SaidatulAzwa said...

Rasa teringin . nak jugakk . azwa x pernah ada banner :)

Teenager Housemaid said...

wahh lawa banner..:)
hehe..
saya punye tak yah banner la..xretila nak pakai or letak banner ni..huhu

kim heeruul said...

wah.nak jugak.

Alieza Dayasari said...

serius saya nakkk.........
kelassss sih......

EZAD AMIR said...

Wahhhh cntik banner kamu...!!
N gmbr cik teddy pn dh brubah..kan?kan?kan?

My SweetPea said...

wah...banner yg comel...:)

anis said...

cantik.
teringin pulak