Dec 19, 2011

Tagging Game Is Still Alive~

Assalamualaikum and a very pleasant day everyone!

Tak ku sangka tak ku duga,permainan ini masih hidup.Cett!Ingat lagi syaratnya yang di bawah ni:
- You must post this rule
- Each person must post 11 things 'bout 'em.
- Answer ALL question the tagger set for you.
- Create 11 question for the people you will tag .
- Go their page and ask 'em 'You was tagged by mee!
- No tag back !
Bla bla bla..haha Dulu aku dah buat tentang diri aku dalam entry INI << Kali ni aku nak jawab aje.Ok?Soalan2 dari Cik(sebab belum kawen) Afiqah Nabilah.Kalau korang nak join game ni pun,amatlah dialu-alukan.Tunggu sat,aku nak jawab soalan dari adek kita ni dulu.Soalan untuk korang nanti ye!

Soalan bertalu2 yang diajukan untuk aku *pengsan jap*:

1)Korang start berblog ni bila?
 Feb 2011 tapi tak aktif kot..memang aku tak aktif pun.Paling malas bw(aku la tu).


2)Korang nak jadi blogger yg mcm mana?
  Berjaya,of coz!Aku nak jadi blogger pendakwah,sambil2 tu aku santai..hehe


3)Korang suke kucing tak?Letak GAMBAR kalau ada.
  Suka!Takde gambar sebab kucing aku bukan fotogenik pon.hehe Nama kucing aku abang kuning & adek kecek.


4)Korang ada koleksi angry bird? XD Letak GAMBAR lau ade.
 Koleksi?Kalau 2 ekor tu koleksi tak?haha


5)Korang suke kartun ape dan tuliskan kenapa korang suka kartun tu.
 Danny Phantom!Nak tahu klik entri INI <<


6)Korang main internet ke,on9 ke,berblog ke guna ape?Laptop?Computer or etc.
 Of coz with my lovely laptop.

7)Korang main internet ke,on9 ke,berblog ke kat mana?Rumah ke cybercafe ke?
 Kat rumah.Tak berani haih pi online kat CC sampai tengah malam rabun.


8)Korang boleh tak follow blog Afiqah? :p
 Dah follow da pon..hehe


9)Korang dah follow blog Afiqah? :p
 Dah adek Fiqah :)


10) Korang boleh tak like page blog Afiqah ni? =p
 Boleh aje.My pleasure :)


11)Korang boleh tak klik iklan Churp-churp,says.my and Nufnang Afiqah? XD
 Dah klik.Cek la..muahaha Adek Fiqah klik la iklan kat blog ni pulak..wee~ klik INI
Ha,yang nak buat jugak benda ni,korang boleh la jawab soalan yang disediakan oleh aku pada zaman dahulu kala di entri INI <<

Pemenang bertuah melancong ke Wolfsburg,Germany <<
Korang sokong 1 Malaysia?Pergi sini ok <<
Hadiah istimewa buat pemandu semua disini <<

9 Pemisah Kata:

Afiqah Nabilah said...

tq sebab jawab. :)

anyway,saya dah klik iklan yg awk suruh klik. :D

Pendamba Mawar said...

hihi tu dia xabis lgi

wanabee said...

wah.. tagging ni..ada lagi :D hee

Ainina Faseeha said...

salam...nk tnya..mcm mne nk wat yg scrolling tpi skali tuh?? mcam cikteddy nye wrne itamm.. mcm mne nk wat ek??

Izz Diyanah said...

clikck more churp2....jom klik back

Juliet_iRa~" said...

hee..ira pnya hutang tag pon xjwb lagi..huuuu

kim heeruul said...

dia tag sebab nak fulus.. cilaka. nasib baik lu baik hati. keh keh keh.

CekbOlat-bOlat said...

cehh =,="

Juliet_iRa~" said...

eh bukan cik..haha

sorry2 ira pnya word xde nada..;p

ira y ada hutang tag n xjwb2 lagi..bukan ira tag cik..sbb tgk bc entry tag ni ira teringat..keke ;p

xpe2...nt ira tag cik k..kekeke