Dec 26, 2011

Segmen Bloglist X-Change dan Review Ur Blog

Assalamualaikum!
Tak jawab dosa,kalau jawab sayang!
okeh curik ayat Maria Elena kejap.

Sebelum tu kalau korang nak ukur berat badan,boleh pergi SINI,siap ada doodle lagi tau!Okeh,malam ni pada pukul 8.31,hari Ahad aku nak join dua segmen sekaligus.hehe Bukan bermakna aku ni tamak tapi dah penganjurnya buat macam tu,aku ikut jela.Ke salah ni?Aku lantakkan saja..Lagipun penganjurnya berkias dengan Cik Teddy.
Says: Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh. Ececeh..Cik Teddy da faham dah.Cik Teddy join la ni.
Segmen ni macam tajuknya la.Korang perlu letakkan link penganjur dalam bloglist.Kalau takde,buat la satu.hehe Cik Teddy dah letak Kiz's Garden dalam Lovely Stalked.
Yang ini pulak Kizz akan pilih 2 blog untuk direview setiap minggu secara rawak.Kizz akan review blog yang join mengikut kategori berikut:
a. Blog Design ( design blog korang )
b. Blog Content
c. Cara penulisan

Ok dah.Jom la join ramai2,kita kasi gegar segmen dari Kizz ni ye.Tekan SINI <<

9 Pemisah Kata:

kim heeruul said...

mcm best..
insyallah join..

Gaara said...

terasa nak join..thanks for the info cik teddy:-)

Abg Stalker said...

:)review blog best.

Teenager Housemaid said...

wah..macam best ni..:)
macam nak join je..:)

p/s: cik, thanks eh sbb tegur. saya rasa mungkin sbb sy menulis tanpa berfikir..:) saya dah edit out mana yang ekstrim.huhu..tp maybe masih ade yg kurang menyenangkan..but, seriusly thanks sbb tegur ea..sy xterase pun, lgpun cik ckp yg benar je..:)
sy akan cube utk tidakmenulis perkara yg terlalu mengikut hati..:) but, klu ade trtulis lg, tlg tegur ea..:) sy masih belajar utk cope dgn dunia..:)

Juliet_iRa~" said...

waa cptnya dah buat..heee :)

KizZ said...

Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

Woofer Storm said...

gud luck ye..

Pendamba Mawar said...

cam best yaw

aReLaN said...

salam perkenalan.singgah n follow dari segment sme.hehehe

http://noruazuran.blogspot.com/2011/12/segmen-bloglist-exchange-review-ur-blog.html