Dec 22, 2011

Senarai Blogger Korea

Assalamualaikum and a very pleasant day everyone!

Senarai blogger dibawah mungkin tidak seperti yang disangkakan.hehe Anyway,enjoy visiting them!

JUNG SANG WOO Satu-satunya ahli perempuan kumpulan Shinee.
JUNG EUN JAE Penganggur
CHOI YANG AE Penganggur
LEE EUN RI Budak yang syok makan kari 
KIM JE BYUNGAhli ke 10 SBSD,kekasih pertama Yong Hwa 
CHOI JE HWAMiss Korean 2011 and Nichkhun's wife-to-be 
SONG HYUN IN Joo Won's Girlfriend.
LEE SOO SEOK Pelajar Universti Seoul Korea,kekasih kedua Yonghwa 
SUNG SOO HEE  Penganggur
JUNG HYO WOO  Penganggur
PARK EUN WOOK  Tunang Lee Sungmin Super Junior AKA Isteri Yesung Super Junior 
SONG SANG AE  Penganggur
SUNG HYO KYO   B1A4 New Girl Member
SUNG JE SOO   Abang angkat kim hyun joong , doctor to be
SONG DONG BYUNG   Kekeliruan Identiti

KANG HYE WOO Bakal pelakon,didikan Kwon Sang Woo
KANG EUN SANGIsteri Jang Keun-Suk 
CHOI HA RIPeninju
LEE HYO SOOGirlfriend Jo KwangMin 
SHIN RAE SOO Engineer & Arkitek rumah KIM JOO WON dalam Secret Garden 
JUNG SOO SOO Penganggur
SHIN SOO AE Artis lelaki terbaru SMTOWN.

SELAMAT BERBLOGWALKING!HEHE
LINK2 DI ATAS ADALAH DARI SEGMEN INI <<

16 Pemisah Kata:

r-5 said...

hayyak mana anda dapat tahu mereka ni blogger hebat? dah la korea plak tu.. hahaha memang gerenti la tak terbaca dala bahasa korea.. kawe ni ore melayu.. kikiki

eva said...

ahhahah! klakar tp sronok.. imagine jauh nak p korea.. setakat blog dah oke kan.. popular d blog jer hahaha.. lagi buat k.. ehhehe..

Gadis mutiara_Solehah said...

kekasih kedua?tukar wife lah=p

Teenager Housemaid said...

cantik arh..
kim je byung dah boleh cari gaduh dengan lee soo seuk!!!
*cari mood perang jap*

;pppp

Pendamba Mawar said...

tanam anggur?hihi

Saddila said...

perghhh . tak boleh blah . ramai gila blogger korea dalam malaysia ni ye ?? kehkehkeh

kim heeruul said...

tak sempat nak join..
ingt hari ini nak update.. =(
boleh join lg ?

Original CikTeddy said...

@kim heeruul sempat lagi ni kim..huhu

Original CikTeddy said...

@Saddila smestinya..huhu

Original CikTeddy said...

@Pendamba Mawar haha..padan muke

Original CikTeddy said...

@Teenager Housemaid cik skong!haha

Original CikTeddy said...

@Gadis mutiara_Solehah x boleh..hik3

Original CikTeddy said...

@eva insyaAllah :D

Original CikTeddy said...

@r-5 kawe mlayu jugak^^

Gadis mutiara_Solehah said...

Cik tedy:alah=p...
kim je byung:hehe,alah awak,selalunya orang akan syg no2,muda lah dikatakan=p..Haha,sungguh tak boleh blah=p..

Gadis mutiara_Solehah said...

dah terjah mereka semua..Semua dah pengsan sebab gf retis korea dtg blog mereka=p