Dec 22, 2011

Ustaz Don di Terengganu~

kenal ni siapa?
nama seaneh orangnya..
Don Daniyal Don Biyajid..

Nama yang semakin kerap meniti dibibir manisku dan di mulut masinmu..Makin ramai blogger esp perempuan yang review pasal Ustaz Don..Aku ada jugak search pasal Ustaz Don ni..yela,asal mana? nama tu keturunan apa?Nak tahu apa yang aku tahu pasal Ustaz ni?Selepas pelbagai kajian dibuat,akhirnya aku tetap tak tahu..

Okeh aku tipu je..aku cuma search nama Ustaz Don di google dan bila aku tengok dalam first page takde apa2,aku terus blah..*betapa malasnya aku walaupun aku berhasrat* Okeh abaikan yang itu..Tv Al Hijrah dengan kerjasama kerajaan Terengganu anjurkan Karnival Al Hijrah dan Ustaz Don berada di sana sekarang..Tengok jam, *Ustaz Don tengah solat jumaat la*

Tengok jam lagi,pukul 3 nanti aku nak pergi Dataran Shahbandar untuk ketemu Ustaz Don.cett!Aku pun nak pergi tinjau2 jugak apa yang ada kan.Nak jumpa Irma Hasmie.Comelnya dia sekarang,memang berubah dan aku memang kagum.
gambar dari Twitter kak Irma
Okeh dah,Assalamualaikum!

p/s: Mood,datanglah engkau untuk berblogging..hampa~

6 Pemisah Kata:

CekbOlat-bOlat said...

wahhh.. hncemmmm ^^

cik nara omey said...

bestnye! nara tak datang pergi lah dekat dataran syahbandar!!sedih2..org ganu jugak nih,huhuhu

aimie amalina said...

weee
ustaz don dah mnjadi bualan org
hehehe
bes2 ceramah dia :)

Kakzakie said...

Irma nampak makin menyerlah kecantikannya dgn bertudung...suka kakak:)

saharinasaharudin said...

irma sgt cntik.suci je muka dia kan :)

erlina BUNGA said...

ustaz don.hihi

meh la singgah

http://thepainis.blogspot.com