Dec 11, 2011

No Title

Assalamualaikum and a very pleasant day everyone!

Dan seperti biasa,rutin harian aku setelah selesai semuanya yang harus aku lakukan setiap kali aku celik mata di pagi hari..Eh jap,Alhamdulillah..Okeh sekarang aku boleh jalankan aktiviti harian kerana aku adalah salah seorang daripada mereka ini.Oh ya,korang pun gila internet macam aku ni?Join aku diSini..

Semalam aku join konsert Buka Semangat tau!Whops! Bukan aku pegi sana,aku cuma duk rumah dan tengok band2 indie yang aku suka kat dalam tv(aku cakap macam budak2).Oleh kerana aku ni jarang duk mengadap depan tv jadi aku tak alert la yang One Night Only pun ade kan(aku suka depa).Overall,aku rasa ok je kot konsert tu tapi macam biasa la kan konsert2 macam tu..lelaki dan perempuan(hmm..).Whops!Aku pun tak pasti konsert tu untuk apa.I just watched it bcoz aku kan adore Bunkface.Ancoo!bersin~ Dah!Shoo Away The Achoo.Dah habis berceloteh pasal konsert semalam.

Actually,aku baru tahu yang kak Maria dah tunang.Whops!Korang mesti wonder siapa kak Maria yang aku maksudkan kan?Ala..Maria Elena si Vlogger popular tu la.Dulu,first time aku jumpa dia(i mean through Utube), aku rasa dia ni sangat gedik dan pelik.Then aku try skodeng blog dia kat Sini dan ternyata dia memang pelik.Last2 aku dah tak rasa dia ni gedik sebab tu la diri dia yang sebenar.Hari ni pulak,aku ternampak kat wall Fb dia.Haih!Ramai betul yang ucap tahniah.I'm wondering!Rupa2nya dia dah tunang.Alhamdulillah..tunang pun akhirnya.Pasangan yang secocok.
okeh,aku curik sikit gambar ni.maaf ye kak Maria
nak tahu lebih lanjut dan nak tengok more pics klik Blog Maria Elena..Aku doakan korang bahagia sampai akhirnya.Benda baik tak elok dilambatkan.Ye ke idok? InsyAllah..

Last but not least,aku terjumpa satu Site yang bagus untuk orang macam kita2 ni.WebMatrix!Nak tahu lebih lanjut?Korang boleh tengok Sini.Jangan risau sebab WebMatrix ni free je tau!Bagi mereka yang dah rasa berat badan korang dah naik sejak cuti sekolah ni(duk umah makan je macam aku),ape kata korang cuba INI.

Last and very the end Make 2012 a year to look and feel confident Here!

tom3: banyak sangat aku nak cerita,jadi tak tahu nak letak tajuk ape :)

3 Pemisah Kata:

Saddila said...

huarghh serious secocok :))
*tak sabar nak kahwin pulak rasanya . haha

Pendamba Mawar said...

tajuk yang sesuai..best promotion

Kakzakie said...

Tajuk tak pentinglah... biar pembaca baca sampai habis lagi best...

yg dah bertunagan tu semoga berkekalan kepenghujung harapan hendaknya.