Dec 13, 2011

Pabila Kaseh Dicurangi Oleh Sang Sayang~

Kenapa dihancurkan hati ini?
Kenapa dibohongi diri ini?
Kenapa hong ki?
Hong Ki!! kau memang nak kena nih!
Ki curang ngan cik!
Ki main kayu,papan ,besi 3,4,5,10..!huh!!
Ah!!Ki jangan cuba tipu cik lagik!Amekaw!
Tak sampai mana2 pun..hati cik kat sini je~
Jangan ingat cik tak tau yang Ki ada banyak skandal.Setiap kali cik skodeng blog blogger perempuan,kebanyakan dieorang akan tempek muka Ki kat blog dieorang dan tulis sikit -->ni pakwe saya.Say what?Ki curang kan? kan? kan?
habis tu?dieorang saja nak label macam tu?
Kiranya Ki dituduh?
whoa!ganas Ki! Takyah la tembak anak dara orang tuh!
Kan tak pasal2 nanti cik kena lawat Ki kat penjara..hmm~
Ki ni hilang ingatan ke ataupun dah memang sewel?
Cik kan dah habis sekolah kan,Ki sayang..(haha)
Takyah buat muka camtu!
tak comel pun..(aku suka la)
So,apa nak buat kat lady bloggers yang sukakan Ki tu?
Ki--> Ala..kita main jelir jela kat dieorang,cik..
Yolah Ki..hmm~
Last saying to my dearest Hong Ki:
I'm sorry.Sometimes I get jealous thinking that
someone else could make you happier than I could..:)

Last and very the end,aku bukannya gila kpop tapi aku minat Hong Ki sorang je even aku tak tahu banyak tentang dia nih(penting ke?).Well,terkadang bagus untuk kita merepek untuk melegakan keserabutan di kepala.Okeh Assalamualaikum and adios semua!Terima kaseh sudi membaca karutan ini :)

14 Pemisah Kata:

Pendamba Mawar said...

hahaha comel pkwe dia

Sarah Haszlan said...

O.o" Ala, hongki pun pakwe saya jugak! haha ;p

ANA D said...

comelnye hong ki..nice blog..dont forget follow me again..nukilanjiwaana.blogspot.com

Ungu Violet said...

kehkehkeh...kiut jek..hihi

kim heeruul said...

amboi,suka2 je tuduh hong ki buat mcm tu..
keh keh ekh.

Teenager Housemaid said...

hahaha..comelkan hong ki ni?
opss..jgn jeles..saya minat jungyonghwa cnblue kawan leehongki..hehhe
and the dialogues pun comel jer..:)

Ca Cik Duyung said...

err..c xknl pon..huk3..

Original CikTeddy said...

@Pendamba Mawar of coz..haha

Original CikTeddy said...

@Sarah Haszlan xmo ar kwn ngn sarah :D

Original CikTeddy said...

@ANA D oraite girl^^

Original CikTeddy said...

@Ungu Violet heheh^^

Original CikTeddy said...

@kim heeruul lalalala:D

Original CikTeddy said...

@Teenager Housemaid haha..thanks neway^^

Original CikTeddy said...

@Ca Cik Duyung lps ni msti knal^^