Dec 6, 2011

Yuna Beriklan DiBlog Aku~

Assalamualaikum and a very pleasant day everyone!

Aku nak membebel sikit kat Yuna ni.Kenapa la dia nak menyusahkan aku ni??Haih..hati aku pun dah jadi tak tentu.Yela..entah nak terima ke tak lamaran Yuna untuk beriklan di blog aku.Anyway,aku ni bukannya orang materialistik.Tapi bila dipertimbangkan ok jugak untuk tolong Yuna selain dapat promosikan blog aku ni.Ok,sebelum tu aku nak mintak maaf dulu kalau ada yang tak suka.
Korang tak percaya?Korang boleh klik SINI untuk dengar apa yang Yuna cakap.Klik tau!Aku pun baru tahu benda ni bila aku tengok iklan kat Tv3 tadi.Jangan marah ok!
Oh untuk mereka yang gilakan internet,korang boleh klik SINI untuk tahu apa yang boleh memenuhi kehendak korang tu ye :)
Untuk mereka yang lepasan SPM macam aku yang agak gelandangan ni,apa kata kita join Sunway Education Day!Macam2 kita boleh tahu dari penganjuran ni tau!Untuk tahu lebih lanjut klik SINI.
Ha..aku ada satu lagi berita gempak untuk korang! Korang minat tak cerita Mission Impossible?Sekarang dah masuk Mission Impossible 4 tau!Nak menang tiket free untuk tonton filem ni tak?Klik la SINI.
Untuk mereka yang dah berkahwin pulak.Eh ada ke orang yang jenguk blog aku ni?Mintak2 la ada.Sekarang kan musim cuti sekolah.Apa salahnya ambil peluang ni untuk mengenang balik saat2 manis masa muda2 dulu?huhu..Korang boleh cuba INI !


Last and the very end..bagi yang belum join churp-churp(dapat duit woo)..Jom join kat SINI..